VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

308 EKİPLE SIKI DENETİM

11 Eylül 2020

........................................

Koronavirüsle Mücadele Kapsamında alınan kurallara ve alınması gereken önlemlere ilişkin İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi “SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” sloganı ile ilimizde de denetimler yapıldı.

Bolu Valiliği koordinesinde ve Bolu Valisi Ahmet Ümit öncülüğünde yapılan denetimlere 308 ekip 1019 personel katıldı.

VALİ ÜMİT, DENETLEMELERE BİZZAT KATILDI

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de yapılan koronavirüs tedbirleri denetimi kapsamında Bolu Valisi Ahmet Ümit denetlemelere bizzat katıldı. Bolu Valisi Ahmet Ümit, Tarihi Yukarı Çarşı esnafını, bazı taksi duraklarını, lokantaları, berberleri ve diğer işyerlerini ziyaret etti. Semt Pazarında, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulundu.

“HERKES ÜZERİNE DÜŞEN SOSYAL SORUMLULUĞU YERİNE GETİRMELİDİR”

Denetlemelerde esnaf, vatandaşlarımızla ve işçilerle bir araya gelerek sohbet eden Vali Ümit, “Mart ayından itibaren koronavirüsle Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz genelinde ve illimizde de Valiliğimizin koordinesinde ilgili kurumlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte mücadele ediyoruz. İnşallah bu problem ortadan kalkıncaya kadar birlikte çalışmaya, kurallara uymaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Sizlerden maske kullanımına, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına her zamanki gibi özen göstermenizi, kalabalık ortamlarda bulunmamanızı, il dışından gelenlerle yakın temastan kaçınmanızı ve mümkün oldukça ilimizden ayrılmamanızı önemle rica ediyoruz. Burada esas olan herkesin üzerine düşen sosyal sorumluluğu yerine getirmesidir.

“İZOLASYONA TABİ OLANLAR DIŞARIYA ÇIKMASINLAR”

İzolasyona tabi olan vatandaşlarımız lütfen evlerinden dışarıya çıkmasınlar ve temastan kaçınsınlar. İzolasyona tabi olduğu halde kuralları ihlal eden vatandaşlarımız, Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması ve kimlik sorgulamalarıyla tespit edilerek para cezası ve suç duyurusunun yanında Kredi Yurtlar Kurumumuza ait yurtlarda karantina altına alınacaklardır. Ayrıca yurtta kaldığı süre içerisinde yapılmış olan tüm harcamalar da kendilerinden tahsil edilecektir.

“TEDBİRLERE TİTİZLİKLE UYMALI VE UYMAYANLARI UYARMALIYIZ”

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un talimatları doğrultusunda 21 Eylül itibariyle okullarımız kademeli olarak açılıyor. Tüm öğrencilerimizin okullarına dönebilmesi için salgınla mücadelede devletimizin aldığı tedbirlere titizlikle uymalı ve uymayanları uyarmalıyız. Alınan tedbirlere ve kurallara uymayan kişileri 112 Acil Çağrı Merkezi başta olmak üzere Valiliğimiz tarafından yayınlanan telefon numaralarını arayarak ihbar ediniz. Hep birlikte mücadele vererek koronavirüsü geldiği gibi göndereceğiz” dedi.

Denetimlerde esnaf ve vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Vali Ümit, Cumhurbaşkanlığımızca gönderilen maskeleri de hediye etti.

Sayın Valimiz Ahmet Ümit’in koronavirüs tedbirleri denetimlerinde İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Mustafa Güder, İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ve denetim ekipleri hazır bulundu.

 

  • 308 EKİPLE SIKI DENETİM
  • 308 EKİPLE SIKI DENETİM
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.