VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHMUT ALAN'DAN ŞOK İDDİA

11 Eylül 2020

.............................

Bolu'da, 2 yıl önce ailesinin yanında 5 kişi tarafından alçakça saldırıya uğrayan Mahmut Alan, Türkiye'yi sarsacak paylaşımda bulundu.

Bolu'nun tanınmış ismi Mahmut Alan, 2 yıl önce evinin önünde ailesiyle birlikte olduğu sırada 5 kişi tarafından saldırıya uğradı. Feci şekilde darp edilen Alan, hastanedeki tedavisinin ardından emniyet müdürlüğüne giderek Veysel Tiryaki'den şikayetçi oldu. 2 yıldır mahkemenin başlamasını bekleyen Mahmut Alan, sabrının taştığını belirterek sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

"BENİM HAKKIMI DEVLATİM SAVUNSUN"

Alan paylaşımında şu ifadeleri kullandı, "Bildiğiniz üzere 14 Aralık 2018 tarihinde evimin önünde ailemin yanında 5 kişi tarafından saldırıya uğradım. Bu alçak saldırı sonrası emniyete giderek dönemin Altındağ belediye başkanı Veysel Tiryaki den şikayetçi oldum. Çünkü saldırıdan 2 gün önce Bolu fasıl köyünde inşa ettiği dev Çiftlik hakkında bazı sorular sordum. Daha önce de birkaç kez ultra lüks villası hakkında sorular sormuştum ve dolaylı yoldan bana bu konunun peşini bırakmam için Bolu'daki tanıdıkları aracı ile haber göndermişti. Saldırıdan 2 ay sonra savcılığa giderek tekrar ifade verdim ve dosyada bütün delillerin Veysel Tiryaki'yi işaret ettiğini gördüm. Şimdi soruyorum. Neden iki senedir bu dava açılmadı? Veysel Tiryaki isimli şahsiyet sağda solda "benim arkamda Süleyman Soylu" var diyerek beni sindirmeye çalışıyor. Sayın bakanım böyle bir şahsın arkasında durmaz adamdır o. Bir an önce bu davanın açılmasını bekliyorum. Eğer dava açılmaz ise bende sessizliğimi bozarak Türkiye gündemine getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağımma yemin ederim. En en kötü gider bakanlık önünde eylem yaparım bütün Türkiye'ye bu olayı duyururum. Elimde Veysel Tiryaki'nin bu saldırıyı yaptırdığına dair ispatlar var. Hiç çekinmeden bunları kamuoyuna açıklarım. Ben istiyorum ki benim hakkımın Devletim savunsun. Şimdilik çok az bir zaman daha sabır edeceğim. Sonrasını tüm Türkiye ile birlikte izleyeceğiz."

5 yorum yapılmış
  • Cle
    11 Eylül 2020 • 08:30
    Valla yapar.
  • Nasl
    11 Eylül 2020 • 13:05
    Kimseye iftira atmaya gerek yok ama dünyanın neresinde ki bir belediye başkanının dev çiftlikleri lüks villaları olabilir ?
  • Herkesi
    11 Eylül 2020 • 13:07
    Bütün Bürokrat, Siyasi , memur yani Kamu çalışanlarını araştıracak Yolsuzluklarla mücadele müdürlüğü kurulmalı. Tabi bu müdürlüğü de insanımız güvenmezz :)
  • iteu
    11 Eylül 2020 • 22:37
    adamsın... arkandanyız mahmut alan her kim olursa olsun akmış kara imiş fark etmez hak yiyen ... yesin o kadar.
  • adilce
    13 Eylül 2020 • 11:30
    bu vatandaşlar(V.Tiryaki gibi vb.leri)makam forsunu kullanarak halkın hakkını hukukunu güzel gasbedebiliyorlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.