VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARANTİNADA OLMALARI GEREKİRKEN..

15 Eylül 2020

.............................

Bolu'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina kuralına uymadığı belirlenen 2 kişi, öğrenci yurduna yerleştirildi.

Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan denetimlerde, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunda A.F.M. (30) ve U.N.C'nin (34) Kovid-19 tedbirleri kapsamında 14 gün karantinada olması gerektiği tespit edildi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen sağlık personeli, 2 kişiyi gözetim altında tutulacakları Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yerleşkesi'nde bulunan Seyyide Nefise Yurdu'na götürdü. Yakalanan 2 kişi hakkında karantina kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle TCK'nin ilgili maddesi gereği yasal işlem yapıldı ve para cezası uygulandı.

3 yorum yapılmış
  • Melehat
    15 Eylül 2020 • 03:56
    Millet nasıl olsa bu cezalar af olur kimiside seçim yatırımı diye çizgi çekerler şayet böyle olursa polisin emeğinede yazık cezalar en kısa anda yansıması ve ağır caydırıcı olanlar eklenmeli
  • Abidin
    15 Eylül 2020 • 05:25
    Bu ihlal yapanları yakalayıp Atacan hapise korona bitene kadar çıkarmayacan akıllansınlar tabi akılları varsa
  • Mskyd
    16 Eylül 2020 • 07:07
    Biz akıllanmayız. Akıllanmaya başladığımızda da iş işten geçmiş, çok yakın sevdiklerimizden birine bu illetin bulaştığını (Allah (C.C.) göstermesin)öğrenmiş oluruz. Ondan sonra ah vah diye dizlerimize vururuz. Eee buna da artık şu atasözü gider. Düğünden sonra gelen kınayı ……. yakarsın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.