VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADANA DEPLASMANI SPONSORU BELLİ OLDU

17 Eylül 2020

..................................

Boluspor’un Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın sponsorluğunu AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri üstlendi. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay,  “Boluspor, bizim hassas noktamız. Biz de AK Parti Bolu teşkilatları olarak her zaman ve her şartta Boluspor’umuzun yanındayız" dedi.

TFF 1. Lig’de mücadele kırmızı beyazlı takım Pazartesi günü Adana Demirspor ile ligin ilk deplasman maçına çıkacak. Zorlu maçın sponsorluğunu ise AK Parti Bolu İl Yönetim Kurulu üyeleri üstlendi. Takımın tüm deplasman masrafları AK Parti’li yöneticiler tarafından karşılanacak. 

"BU YÜK ŞEHİRLE PAYLAŞILMALI"

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Boluspor’un her zaman ve her şartta yanında olduklarını belirterek, “Boluspor, bizim hassas noktamız. Biz de AK Parti Bolu teşkilatları olarak her zaman ve her şartta Boluspor’umuzun yanındayız. Bolu kamuoyunun da bildiği üzere Sayın Abdullah Abat Başkanlığında oluşan yeni yönetimle birlikte şehrimizde de yeni bir heyecan, yeni bir birliktelik oluştu. Boluspor’un sorumluluğu sadece Başkan ve Yönetim Kuruluna ait değil. Eğer içimizde gerçek Boluspor sevgisine sahipsek gerçek bir Bolusporlu isek, bugün de destek vermek en büyük görevimizdir. Bu yüzden Boluspor'a herkesin gerçekten destek vermesi ve 'seviyormuş' gibi yapmaması gerekiyor. Bu yük şehirle paylaşılmalı. Boluspor, Türkiye'nin ve şehrimizin önemli bir markası. Yeni yapılanma sonrası Boluspor Yönetim Kurulunun yaptığı çalışmalar hepimizi heyecanlandırdı, umutsuzluğu attık. Bu yükün altından hep birlikte kalkacağımıza inanıyorum ve inşallah sezon sonunda hedeflediğimiz yer olan Süper Ligde kırmız beyazlı bayrağımızı dalgalandırırız. Bu amaçla Biz de arkadaşlarımızla buna katkı vermek adına ilk deplasman maçının sponsoru olmak isteğimizi Boluspor Yönetim Kuruluna ilettik ve sağolsunlar onlar da kabul ettiler. İnşaAllah ilk deplasmandan da 3 puanımızı alıp, Bolu’ya döneceğiz" dedi.

1 yorum yapılmış
  • Kamuran
    18 Eylül 2020 • 20:06
    Taraftar olarak Bolu Ak parti teşkilatını desteklerinden dolayı teşekkür eder kendimizi takımımızın geleceğini daha güvenli hissediyoruz sağolun varolun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.