VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FEHMİ KÜPÇÜ'DEN ŞOK İDDİA

24 Eylül 2020

........................................

 AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Karacasu'daki fidanlık arazisine Şehir Hastanesi yapılması planlandığını ancak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın burayı imara açtığını söyledi. Küpçü, “Büyük bir uğraşı ile belediyeye teslim ettiğimiz fidanlık arazisinin 100 küsür dönümüne şehir hastanesi yapılması planlanıyordu. Tanju Özcan bu 100 dönümlük araziyi imara açacak kadar hizmet ile ilgisi olan bir belediye başkanımız" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ile Arzu Aydın, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği ‘Cemiyet Sohbetleri’ programına katıldı. Kahvaltılı programda milletvekilleri, gazetecilerin yerel ve ulusal gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

ALAADDİN YILMAZ DÖNEMİNDE FİDANLIK BELEDİYEYE KAZANDIRILDI

Bolu Belediyesi ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı arasında 2018 yılında (Alaaddin Yılmaz döneminde) yapılan anlaşma gereğince; belediyenin Orman Bölge Müdürlüğü binasını yapmasına karşılık olarak bakanlığa ait Karacasu’daki fidanlık arazisi belediye verilmişti. AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü toplantıda yaptığı açıklamada, söz konusu fidanlık arazisine Şehir Hastanesi yapılması planlandığını ancak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın burayı imara açtığını söyledi.

TANJU ÖZCAN FİDANLIK ARAZİSİNİ İMARA AÇTI

Fehmi Küpçü, “Büyük bir uğraşı ile belediyeye teslim ettiğimiz fidanlık arazisinin 100 küsur dönümüne şehir hastanesi yapılması planlanıyordu. Tanju Özcan bu 100 dönümlük araziyi imara açacak kadar hizmet ile ilgisi olan bir belediye başkanımız. Biz bu anlamda saygı duyuyoruz, ekstra da bir şey beklemiyoruz. Milletimizin ve kamuoyunun takdirine sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

10 yorum yapılmış
  • Bolulu14
    24 Eylül 2020 • 05:18
    Sayın vekilim; Allah aşkına Bolunun en büyük tek parça 1. sınıf tarım arazisine hangi vicdanla şehir hastanesi yapacaksınız, ayrıca burası fay hattına çok yakın ve zemini pek uygun değil, şehrin kuzey taraflarında hiç mi yer kalmadı. Zaten çevre yolu ile tarım arazilerinin bir kısmı yok edildi, fidanlığa da hastane yapıp iyice mi tarım arazilerini bitireceksiniz. Yapacaksanız Çaydurt tarafları, Tugay civarlarının üst taraflarında bir sürü sadece buğday eki
  • Bolulu14
    24 Eylül 2020 • 05:20
    Sayın Belediye Başkanı Özcan'ın da orayı imara açması başlı başına bir sorun. Burası Bolu'nun en verimli arazilerinden, lütfen başka yerleri imara açın, hastane yapın, fabrika yapın ama şu tarım arazilerinden bir ellerinizi çekin LÜTFEN.
  • Erol
    24 Eylül 2020 • 09:01
    Tanjunun ımara actıgı yeri bırak alaattının gasp ettıgı yer cok bırıne yapın bakam gorelım sızde para cok
  • Erol
    24 Eylül 2020 • 09:04
    Tanıyan goren varmı ben hıc gormedım bı sefer kapıya geldı oy ıcın baska yok yakında yıne gelirsiniz ıysallah
  • Bolulu14
    25 Eylül 2020 • 03:18
    1- Yine duramadım. Şok iddia diye haber yapıyorsunuz/yapılıyor. Hiç bir bir gazeteci fidanlığın şehir hastanesi olarak planlandığını bunun yanlış olduğunu, tarım arazilerinin yok olacağını, oranın fay hattına yaklaşık 1-2 km mesafede olduğunu, zemininin sağlam olmadığını, yapılacaksa şehir hastanesinin kendin kuzeydoğu taraflarına yapılması gerektiğini haber yapmaz. Gazeteci bunları haber yapmazsa neyi haber yapacak.
  • Bolulu14
    25 Eylül 2020 • 03:19
    2- Vali beyin Boluspor tesislerini gezmesi mutlaka önemli ama bunu manşetlerinize çıkaracağınıza fidanlığın şehir hastanesi olarak planlanmasını, bunu kimlerin planladığını, kimlerin bu planları onayladığını haber yapsanıza. Yarın öbür gün burada şehir hastanesi yapılsa sonra olası bir deprem sonucunda bu hastane ağır hasar alsa bunun vebalini kim verecek bunları yazsanıza.
  • Bolulu14
    25 Eylül 2020 • 03:19
    3- Sayın Küpçü'nün bence özrü kabahatinden büyük, böyle kent için önemli bir konuyu tamamen siyasi mesele yaparak gündeme getirmesine gerçekten çok üzüldüm. Gelelim Tanju beye, kendisi Bolu'nun yanlış yönetildiğini söyleyerek bu yanlışları düzeltmek için yönetime talip olduğunu söyledi. Meğer yanlış fidanlığın hastane yapılması için uygun olmadığı ancak imara açılabileceğiymiş.
  • Bolulu14
    25 Eylül 2020 • 03:20
    4- Tanju bey eğer orası hakkındaki iddialar doğru ise, imara açılmış ve oraya bir şekilde binalar yapılırsa ben ve çevremden kimsenin size oy vermeyeceğini şimdiden garanti edebilirim. Siz Bolu'da şehire sahip çıkın diye seçildiniz. Çevre yolunu tarım arazilerini bitiriyor diye engellerken, başka bir tarım arazisini imara açmak ne derece doğru olur.
  • Bolulu14
    25 Eylül 2020 • 03:20
    5- Bolu basınına şaşırıyorum, bazıları bazı konuları açıyor onları haber yapıyor, bazıları resmi gazete gibi falanca falan yerin açılışını yaptı, havalar yağacakmış gibi haberler yapıyor. Kardeşim sizin işiniz gazetecilik, kentin bu kadar önemli bir sorunu haber yapılmaz mı? hep diyorum ya Bolunun sahibi yok, var diyen gelsin oturalım bana nasıl bir sahibi olduğunu, trafik, yatırımlar vs gibi konularda anlatsın, anlatabiliyorsa!
  • Bolulu14
    25 Eylül 2020 • 03:23
    Son olarak merak ettiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum. Bu yazılanlar Belediye Başkanının, Vali Beyin önüne küpür olarak gidiyor mu acaba, gidiyorsa bu iddialarla ilgili ne işlem yapıyorlar, gitmiyorsa ki bu gerçekten vahim neden gitmiyor, Bolunun en etkili ve yetkili iki ismi vatandaşın düşündüklerini nereden bilecekler? Bir de eğer kendileri bu yorumları okuyor ve ilgileniyorlarsa lütfen basın açıklamalarında küçük de olsa yer versinler ve bunu basın yazsın ki b
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.