VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARZU AYDIN BAŞKAN ÖZCAN'I ŞİKAYET ETTİ

24 Eylül 2020

.....................................

Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, danışmanı Taha Furkan Sönmezel’in eşinin belediyede Ak Partili olduğu için farklı birimlere sürüldüğünü belirterek, “Aile üzerinden siyaset yapmayı bıraksın. 52 projenin bir tanesini yapamadı mümkünse bu saatten sonra projelere odaklansın ki ben onun belediye başkanı olduğu anlayım” ifadelerini kullandı.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin 'Cemiyet Sohbetleri' programında açıklamalarda bulunanAk Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın,  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bel altı ve aile üzerinden siyaset yaptığını söyleyerek, “Tanju bey plak konusunda basında yer alıyor, park yapamıyor diyor ki belediye çalışanları yapamıyor. Yol yapamıyor gidiyor inceliyor diyor ki belediye çalışanları yapamamış. Ama belediye de bir şeyler oluyor. Şimdi biz ısrarla üzerinde duruyoruz. Biz siyaseti bel altı yapmıyor. Özellikle bir buçuk sene geçti. Hep de beklerdik yapsın bir önünü görsün çünkü ne yapacağını da görmek lazımdı. Bizim Bolu halkına da saygımız var. Ama bir şeyi yanlış yapıyor. Aile üzerinden, yakınlar üzerinde yaptığı siyaseti kesinlikte reddediyorum. En son yaptığı icraat diyeyim çünkü onun için bu bir icraattır. Belki bunu da belediye çalışanları yapmıştır onu da bilmiyorum. O kadar da hakim değilse belediyeye oda onun problemidir. Danışmanımın eşi belediyede önce Kültür Sosyal İşlerinde çalışıyordu. Üniversite mezunu, psikoloji yüksek lisansı var. En son doğum yaptı doğum yaptığı esnada kendisine bakın tebliği de edilmeden önce veterinerlik hizmetlerine gönderildi. Seçimden hemen 10 gün sonra veterinerlik hizmetlerine gönderildi. Veterinerlik hizmetlerindeyken doğum yaptı. Doğum iznindeyken önce Park Bahçelere arkasından daha bunun tebliği alınmadan biz ancak yazıdan görebiliyoruz. Bunun tebliği daha kendisine yapılmadan en son Temizlik İşlerine gönderildi. Bütün bunları Ak Parti milletvekilinin danışmanın eşi olduğu için yaptığı aşikâr. Bütün kamuoyuna bir anneye yaptığı ve bir partiye gönül verdiği için yaptığı bu uygulama için kendisini şikâyet ediyorum” ifadelerine yer veridi.

“AİLE ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYI BIRAKSIN, PROJELERE ODAKLANSIN”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın danışmanın eşinin de nerde çalıştığını bildiğini ve Başkan Özcan’ı bütün kadınlara şikayet eden Arzu Aydın konuşmasında son olarak, “Onunda yakın danışmanının senelerdir yol yürüdüğü adını da vereceğim. İsmail beyin eşinin de ben nerede çalıştığını biliyorum. Yani kimi yanında çalıştığını da biliyorum. Yani senelerdir belediyede çalıştı şimdi başka yerde çalışıyor yani bu eğer siyasetse bu siyasete böyle mi mukabele etmek lazım. Böyle bir mukabele içerisinde asla olmayacağız. Asla da olmam. Ben aileler üzerinden, kovit’ten vefat eden eniştem üzerinden siyaset yapan sekiz senedir, on senedir Ak Partide koştur koştur siyaset yapan bana adımı anmadan bir sürü laflar söyleyen ve bu nokta da kendisini Bolu’daki CHP’li çalışan kadınlarda da şikayet ediyorum. Bir buçuk senedir diyor ki ben bir belediye başkan yardımcısı kadın atayacağım. Şunu kadın bu kadın, bir tane böyle bir icraatı yok. Ama kadınlar üzerinden yaptığı bu siyaset nedeniyle onu bütün kadınlara şikayet ediyorum. Aile üzerinden siyaset yapmayı bıraksın. 52 projenin bir tanesini yapamadı mümkünse bu saatten sonra projelere odaklansın ki ben onun belediye başkanı olduğu anlayım. Bu proje yapar açılışına giderim o zaman vazifesini yerine getirmiş olur. Vazifesinin haricinde yaptığı her iş için kendisini kınadığımı ifade ediyorum” dedi.

7 yorum yapılmış
  • Dost3
    24 Eylül 2020 • 12:46
    Bir bayan ve Avukat vekil olarak daha önce Alaaddin bey döneminde Haksızlığa uğrayanların, siyasetle ilgili olmadığı halde eşinin görevinin diyetini yıllarca adeta sürgünle ödeyenlerinde takipçisi olsaydınız ne güzel olurdu.Üstelik bolu halkı sizden partili çalışanlarınızın iş takibi ile ilgili şikayet değil somut proje bekliyor.
  • 1234Bolu
    24 Eylül 2020 • 05:30
    Daha önceki belediye başkanı zamanında çalışanlarına o kadar Haksızlıklar yaptiki,kimleri nerelere gönderdi çalıştırdı,bunlarla siyaset yapmayın önde olmayı çalışmayın
  • Eyll
    24 Eylül 2020 • 06:33
    Sayın vekilimiz..Tam da Alaattin Yılmaz dönemide belediyede chp li yakınlarına yapılan yıldırma politikasından bahsediyorsunuz evet bunlardan biri ismail beyin eşi ve onunla birlikte daha kaç kişi..Biz bunları Ak parti döneminde gördük ne Yüksel Ceylan nede Nejdet Gören dönemimde hiç kimsenin ekmeğiyle oynandığı görülmemiştir.
  • fgfg
    25 Eylül 2020 • 01:43
    size benzedi sizin yüzünüzden. Karşısındakinden öyle şeyler görmüş ki anladığınız dilden cevap vermeye başlamış.
  • ali
    25 Eylül 2020 • 03:03
    EDEN BULURMUŞ.
  • BOLULU
    25 Eylül 2020 • 05:03
    ACABA TAHA SÖNMEZEL'İN EŞİ BELEDİYE KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE NASIL İŞE GİRMİŞTİR? BURADA HAKSIZ VE HUKUKSUZ BİR ŞEKİLDE İŞE ALINMASI HİÇ MEVZU BAHİS EDİLMEZ İKEN İŞ YERİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ Mİ SORUN? ÇOK ŞÜKÜR Kİ BİR İŞİ VAR. O İŞE, O TORPİLE SAHİP OLAMAYAN BİNLERCE KİŞİ VAR. KENDİ HUKUKSUZLUKLARINI ANLATIRKENDE YÜZLERİ KIZARMIYOR. PES!
  • Efetur
    7 Ekim 2020 • 14:59
    Habere bak habere arzu hanım alaattin bey döneminde yüksel ceylanın aldığı işçilerin elinden ekmekleri alınırken sen neredeydin kıyı kıyı saklanıyordunuz ha işin uçu kendinizden olana dokununca meeeeee en azından sizin döneminizdeki gibi işten atmamış
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.