VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİSLERE SALDIRAN 5 KİŞİ ADLİYEDE

27 Eylül 2020

..........................

Bolu'nun İzzet Baysal Caddesi'nde kavga ettikleri sırada kendilerine müdahale eden polis ve bekçilere saldırarak 2 polis 3 bekçinin yaralanmasına sebep olan 5 saldırgan adliyeye sevk edildi.

Olay, Cuma gece yarısı İzzet Baysal Caddesi üzerinde yaşandı. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar kavgaya tutuştu. Caddedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve bekçiler sevk edildi. Bekçi ve polis ekiplerinin kavgayı ayırmak için taraflara müdahale etti.

Ancak kavga eden gruptan bazı kişiler, bekçi ve polislere bıçakla saldırdı. Zor durumda kalan ekiplerin talebi üzerine olay yerine çok sayıda takviye polis ekibi gönderildi. Güçlükle kontrol altına alınan kavgada, 2 polis, 3 bekçi ve taraflardan 1 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Kavgaya karışan, polis ve bekçilerin yaralanmasına neden olan 5 kişi olayın ardından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.K. R.K. M.K. T.O. ve A. İ. Y., hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 

  • POLİSLERE SALDIRAN 5 KİŞİ ADLİYEDE
  • POLİSLERE SALDIRAN 5 KİŞİ ADLİYEDE
  • POLİSLERE SALDIRAN 5 KİŞİ ADLİYEDE
3 yorum yapılmış
  • BeklenenSon
    27 Eylül 2020 • 09:03
    Adli kontrollerinden ardından Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı şeklinde son bekliyoruz. Nasıl olsa Adalet Kayıp
  • Hasan
    27 Eylül 2020 • 15:05
    Habercilik Bu değil şahısları teşhir ediceksin Habercilik olsun 5 kişi diyosunuz Bir kişi var
  • melungeon14
    27 Eylül 2020 • 10:47
    inşallah bu magandaları salmassınız..şehir ortasında milletin huzurunu kaçırıyorlar.böyle pislikler neden covid olup gebermezler anlamadım kendilerini dayı zanneden bir takım grup..emniyet güçlerine karşı geldiler bunların güzel bir ıslatıp dövülmesi lazım.emniyette..şu kötü covid sürecinde millet hastalık derdinde onlarda kavga derdinde..kesin kız meselesi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.