VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEKİ O MÜDÜR TUTUKLANDI

2 Ekim 2020

...................................

Bolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Özen, kendisine ait bilgisayara suç teşkil eden cinsel içerikli videolar indirdiği tespit edilmesinin ardından hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Özen, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.


Bolu Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kendisine ait bilgisayarına suç teşkil eden cinsel içerikli videolar indirdiğini tespit ettiği Özen hakkında soruşturma başlattı. 6 yıldır Bolu Belediyesi’nde İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görev yapan Mehmet Özen, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde evinde gözaltına alındı. Özen’in evinde ve belediyedeki makam odasında bulunan bilgisayarlarında inceleme yapıldı. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bilgisayarı incelenen Özen’in bilgisayarında çok sayıda uygunsuz videoya rastlandığı iddia edildi. Özen,emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 yorum yapılmış
  • ppolat
    2 Ekim 2020 • 10:12
    Ic denetim izni verilse imar suclarida ortaya cikardi.Ne gezer.
  • melungeon14
    2 Ekim 2020 • 14:38
    heralde kurum bilgisayarına indirdiği içindir..kendine ait bilgisayarına indirmek heralde suç değildir..kendi özeli suçmudur bilmem..
  • Mustafa
    2 Ekim 2020 • 17:43
    Normal +18 denmiyor galiba..
  • Cemal
    3 Ekim 2020 • 12:53
    Inanın bana mehmet abi böyle biri değil onu tanısanız bana katılırsınız onu tanımadan boş muhabbet yapmayın anlaşılan birilerinin işine gelmedi ve de onun makamında gözü olanlar var yakında kokusu çıkar bu alçakça bi suçlama..benim tanıdığımın yarisi kadar tanisaniz mehmet abinin böyle biri olmasını anlarsınız insan karalamak ne kolay yaa eşini çocuklarını düşünün at bi yalan adamı içeri at ne iyi yaa işine gelmeyeni bi video diyerek içeri at lan ne
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.