VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOCUKLARA ÖZEL YOGA DERSLERİ BAŞLIYOR

2 Ekim 2020

.........................................

Bolu’da, çocuk gelişiminde zihinsel, sosyal, ruhsal ve fiziksel açıdan faydalar sağlayan çocuk yogası dersleri Derya Yıldız Spor Center’da başlıyor. Yoga eğitmeni Özlem Bayar, 3 Ekim Cumartesi günü 4-14 yaş arası çocuklara yönelik yoga dersleri için deneme dersinin başlayacağını açıkladı. Bayar, “Çocuk yogası, sayesinde çocuklar; disiplin, özgüven, eğlence ve sorumluluk duygusunu edinirler. Çocuk yogasında yapılan hareketler sayesinde; beden, zihin ve ruh uyumu da sağlanmaktadır” dedi.

Bolu’da, Yoga eğitmeni Özlem Bayar eşliğinde Derya Yıldız  Spor Center’da başlayacak olan 4-14 yaş arası çocuklara yönelik çocuk yogası için 3 Ekim Cumartesi günü deneme dersleri yapılacak. Derslere katılmak isteyenlerin önceden 05078139653 nolu telefon numarasını arayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor. Çocuk yogasının faydalarını anlatan Yoga eğitmeni Özlem Bayar, “ Çocuk yogası, yetişkinler için uygulanan yoga duruşlarının çocuklar için uyarlanmış halidir. Çocuklara yönelik olan bu duruşlar sayesinde çocuklar; disiplin, özgüven, eğlence ve sorumluluk duygusunu edinirler. Yogada herhangi bir rekabetin olmaması ile beraber kaybeden ve kazanan kavramlarının da yer almaması, yogayı onlar için daha güvenli bir hale getirmektedir ve kendilerini daha serbest hissetmektedirler”

“YOGA, KOLAY VE FARKLI ÖĞRENME METODLARI GELİŞTİRMEYİ SAĞLAR”

 “Çocuk yogasında yapılan hareketler sayesinde; beden, zihin ve ruh uyumu da sağlanmaktadır. Çocuk yogası; zihinsel, sosyal, ruhsal ve fiziksel açıdan faydalar sağlamaktadır. Çocuğun özgüveninin ve motivasyonunun artması ile beraber kendini daha iyi ifade etmesi zihinsel olarak sağladığı faydalardandır. Ayrıca kolay ve farklı öğrenme metotları da geliştirmesini sağlamaktadır. Sosyal açıdan ise, grup olarak da yapılabilmesinden dolayı grup çalışma bilincini edinirken aynı zamanda yeni fikirler üretmesinde ve problem çözme kabiliyetinin gelişmesinde etkili olur” şeklinde konuştu.

  • ÇOCUKLARA ÖZEL YOGA DERSLERİ BAŞLIYOR
  • ÇOCUKLARA ÖZEL YOGA DERSLERİ BAŞLIYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.