VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARAFTAR GRUPLARINDAN SERT TEPKİ

17 Ekim 2020

.............................................

Boluspor Taraftar Grupları Cadde 14 ve Yarenler, dün gece Paşaköy altgeçidi Kardeşlik Köprüsü’nde bulunan devlet büyüklerinin resimlerinin kapatılması olayına tepki göstererek, “Yaşanan skandal olay bizleri çok derinden üzmüştür. Mustafa Kemal Atatürk ve İzzet Baysal bizim kırmızı çizgimizdir. Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Ne bizler, ne de Bolu halkı dün akşam yaşananları asla unutmaz ve gün gelir bunun hesabını sizlerden sorar” ifadelerine yer verdi.

Bolu Belediyesi tarafından Paşaköy’de bulunan ve Kardeşlik Köprüsü adı verilen altgeçidin duvarlarına devlet büyüklerinin resimleri yapılmıştı.  Mustafa Kemal Atatürk, Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan, Adnan Menderes, İsmet İnönü gibi devlet büyüklerinin olduğu duvar resimlerinin, izinsiz olduğu ve trafiği tehlikeye soktuğu gerekçesiyle dün gece saatlerinde karayolları ekipleri tarafından üzerini boyanarak kapatıldı.

Şehrin birçok kesiminin tepkisine neden olan olaya Boluspor Taraftar Grupları da sessiz kalmadı. Cadde 14 ve Yarenler; yaptıkları açıklamada, yapılan hatadan bir an önce dönülmesi gerektiğini ve konunun takipçisi olacaklarını belirttiler.

 “YAŞANAN SKANDAL OLAY BİZLERİ ÇOK DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR”

Cadde 14 ve Yarenler tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Dün gece yarısı Paşaköy alt geçidi Kardeşlik Köprüsü’nde yaşanan skandal olay herkes gibi bizlerin de canını aşırı derecede sıkmış ve bizleri çok derinden üzmüştür. Bizler Boluspor tribünlerinin birer neferi ve bu memleketin evlatları olarak bu skandal olaya asla sessiz kalamazdık.

 “BU TERBİYESİZLİKTİR, KESİNLİKLE KABUL EDİLEMEZ”

Bolu Belediyemizin bundan 7-8 ay önce düşünüp yaptırmış olduğu ve her kesim tarafından beğenilip takdir gören geçmişten günümüze ülkemizin tarihine damga vurmuş taraflı, tarafsız her kesimin takdirini kazanmış devlet büyüklerimizin ve hepsinden önemlisi ülkemizin kurucusu baş komutan gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Bolu’muzun babası İzzet Baysal babamızın portre resimlerine yapılan ve yapılmak istenenler en ince tabirle terbiyesizliktir ve bu kesinlikle kabul edilemez.

“ATATÜRK’ÜN HEM DE İZZET BABAMIZIN ESERLERİNE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki özellikle baş komutan gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İzzet Baysal bizim kırmızı çizgimizdir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün hem de İzzet babamızın bizlere bıraktığı eserlerine ne pahasına olursa olsun her zaman sahip çıkacağız.

“BOLU HALKI GÜN GELİR BUNUN HESABINI SİZLERDEN SORAR!”

İnşallah tez zamanda bu hatadan geri dönülür ve bir daha böyle bir skandala imza atılmaz. Bizler bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Sizler belki geçmişinizi unutabilirsiniz. Ama ne bizler, ne de Bolu halkı dün akşam yaşananları asla unutmaz ve gün gelir bunun hesabını sizlerden sorar!”

5 yorum yapılmış
  • gencler
    17 Ekim 2020 • 06:03
    bütün ümidim gençliktedir #redThunders
  • NejdetUcak
    17 Ekim 2020 • 07:38
    Bolu halkı haksızlığa karşı KÖROĞLU kutlar. çıkarır.tesekkurler yarenler KÜÇÜK SEHRIN büyük gencleri
  • Herhangibiri
    17 Ekim 2020 • 07:10
    Aslanlar.Helal olsun sizlere.Oradaki tüm devlet büyüklerimiz kime veya kimlere dert oldu acaba?
  • Sradanvatandas
    17 Ekim 2020 • 12:51
    TÜRK MİLETİ ATASINI ASLA UNUTMAZ Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnetle andık
  • Trklerlmez
    18 Ekim 2020 • 13:17
    Bu sildirme emrini kim verdiyse istifa etmeli
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.