VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BİRLİKTE ÇALIŞACAK, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

19 Ekim 2020

......................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ” Dünyanın en güzel şehri Bolu’yu hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla iş birliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir mesaj yayımladı. Başkan Tanju Özcan, mesajında, tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, “Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız”  şeklinde konuştu.

Başkan Özcan tüm muhtarlar günümüzü kutluyorum

Başkan Özcan, “Bolu’muzda, 43 mahallemizin muhtarıyla el ele vererek, omuz omuza kronikleşen sorunları çözmek ve şehrimizi geleceğe taşımak için mesai harcıyoruz. Yaptığımız tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarını muhtarlarımızla birlikte yürütüyoruz. Muhtarlarımız belediyemizin gören gözü. Onları, vatandaşa uzanan hizmet eli olarak görüyor ve önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine inanıyorum. Dünyanın en güzel şehri Bolu’yu hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla iş birliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, aramızda köprü vazifesi gören, bizimle çözüm ortaklığı yapmaya çalışan tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • ppolat
    19 Ekim 2020 • 13:50
    Hukumet onune bir cep yapsanizda insanlar indi bindi yaparken yol tikanmasin trafik cezasi yazilmasin.E5 de trafik yogun.Yuku cekmiyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.