VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RESİM SİLME OLAYI MECLİSE TAŞINDI

21 Ekim 2020

.................

Haber: Mutlu YUCA

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Bolu’da Paşaköy köprülü kavşağında Bolu Belediyesi tarafından yapılan ve Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından devlet büyüklerinin resimlerinin boyayla silinmesi olayıyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cevaplaması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisine soru önergesi verdi.

Bolu Belediyesi tarafından TEM Otoyolu Batı gişeleri çıkışında yer alan Paşaköy Köprülü Kavşağına yapılan devlet büyüklerinin resimlerinin bir kısmının üzeri Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından gece saatlerinde boyandı.  İstanbul Milletvekili ve İnsan Hakları Komisyonu  Üyesi olan İYİ Partili Ümit Beyaz, devlet büyüklerinin resimlerinin silinmesi olayın meclise taşıdı. Beyaz, tepkilere neden olan olayla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cevaplaması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisine soru önergesi verdi.

Bakan Karaismailoğlu’nun soru önergesine nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor.

1 yorum yapılmış
  • Bolib
    21 Ekim 2020 • 15:49
    Resimlerin silinmesine üzüldüm şık gözüküyorlardı. Yalnız İsmet İnönü ve Bülent Ecevite olan nefretim resimlerin kaldırıldığına dair sessiz kalmama neden oluyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.