VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SIRRI KÖSTERELİ İLK KEZ KONUŞTU

27 Ekim 2020

...........................................

İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından Sazak İçi Gurup Köy yollarının asfaltlanması amacıyla yapılan ihaleye Bolu Belediyesi’ne ait Bolu Bel. A.Ş.’nin davet edilmediğini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında Genel Sekreter Sırrı Kösterili’den cevap geldi. Köstereli, “Daha kaliteli yollar yapmak istiyoruz” dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreterliği geçtiğimiz günlerde Sazak İçi Gurup köylerine ait yolların asfaltlanması amacıyla ihaleye çıkmış, yapılan ihaleyi Bolu Belediyesine ait Bolu Bel. A. Ş. kazanmıştı. Bu aşamada Genel Sekreterlik ‘Ödenek yetersizliği’ sebebiyle ihaleyi iptal ettiğini açıklamıştı. İptalin siyasi bir karar olduğunu söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ihalenin iptal edilmesine tepki göstermişti. Bu aşamadan sonra Genel Sekreterlik Sazak İçi Gurup yollarının asfaltlama ihalesini yenilemiş ancak bu sefer ihale davet usulüyle gerçekleştirilmişti. İhaleye Bolu Bel. A.Ş.’nin davet edilmediğini söyleyen Başkan Özcan, durumu Bolu Valisi Ahmet Ümit’e şikâyet etmişti.

“DAHA KALİTELİ YOLLAR YAPMAK İSTİYORUZ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tepkilerine İl Koordinasyon Kurulu’nda da devam edince İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli kendisinin bürokrat olduğunu hatırlatarak, “Geçmiş yıllarda yol asfaltlamalarını hem Bolu Belediyesine hem de yaptığımız ihaleyi kazanan firmalara yaptırdığımız doğrudur. Ancak biz yaptırdığımız yolların uzun süreli dayanıklı olmasını istiyoruz. Geçmiş yıllarda Bolu Belediyesi’ne yaptırdığımız yolların 2 yıl gibi kısa bir sürede bozulduğunu gördük. Daha kaliteli yollar yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Haber: Hakan AYDIN - Bolu Takip Gazetesi

2 yorum yapılmış
  • Erol
    27 Ekim 2020 • 07:33
    Anlasılan nurettın abı den ızın cıkmadı beldıyede fatıh baskan olsaydı beledıye yapardı o zaman yazık kımse cıkıp da bı kelıme konusamıyor beledıye yapsın dıye amaç beledıyeyı kotulemek 3 donemden berı akp yonettı boluyu bu halk hep akp verdı oyunu ne olda da chp gectı bunun hesabını alaattıne sormuyorlarda bolu halkından soruyorlar yazık uye kayıtlarını hep koylerde yapıyorlar nıye cıkıp mahalle olan koylere gıdmıyorlar acaba gıdemezler cunku
  • Abidin
    27 Ekim 2020 • 14:10
    Firmaların yaptığı yollarda ortada genel sekreter siyasi olarak izin çıkmamış anlaşılan ama belediyeyi kötülerden şunu düşün 3 dönem belediye kimdeydi ve kim yapıyordu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.