VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTEN OLAY

6 Kasım 2020

.................................

Bolu'da kaza sonrası ilginç anlar yaşandı. Kurtarma çalışması sırasında ayakkabıları ve çorapları ekipler tarafından kesilmek zorunda kalan kazazede, kaza mahali ve yol kenarındaki boş arazide bir eşyasını yalın ayak aramak zorunda kaldı. Kaza yapan minibüs sürücüsü, durumu farkedince ayakkabılarını çıkartıp ona giydirdi.

Yetkililerden edinilen bilgiye göre, Kızılağıl köyünden kent merkezine doğru seyreden Mustafa Arslantatar idaresindeki 14 AAT 032 plakalı minibüs, Kürkçüler köyü mevkisinde yoldan çıkarak ağaca çarptı. Minibüs sürücüsü kazadan yara almadan kurtulurken Latif Halafoğlu isimli Suriye uyruklu yolcu araçta sıkıştı.

Halafoğlu, olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa taşındı.Ambulansta tedavi edilen Halafoğlu, hastaneye gitmeyi kabul etmedi.Kurtarma çalışması sırasında ayakkabıları ve çorapları ekipler tarafından kesilmek zorunda kalan Halafoğlu, kaza mahali ve yol kenarındaki boş arazide bir eşyasını yalın ayak aramak zorunda kaldı.Halafoğlu'nun durumunu fark eden sürücü Arslantatar, ayakkabılarını çıkartıp ona giydirdi.

Kendisi ise çorapla kalan Arslantatar, arkadaşının kaybolan eşyasını aramasına yardımcı oldu.Kaybolan eşyasını bulamayan Halafoğlu ve minibüs sürücüsü, daha sonra bölgeye gelen yakınlarının araçlarıyla evlerine gitti. Halafoğlu'nun durumunu fark eden sürücü Arslantatar, ayakkabılarını çıkartıp ona giydirdi. Kendisi ise çorapla kalan Arslantatar, arkadaşının kaybolan eşyasını aramasına yardımcı oldu. Kaybolan eşyasını bulamayan Halafoğlu ve minibüs sürücüsü, daha sonra bölgeye gelen yakınlarının araçlarıyla evlerine gitti.

  • BOLU'DA İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTEN OLAY
  • BOLU'DA İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTEN OLAY
  • BOLU'DA İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTEN OLAY
1 yorum yapılmış
  • Muhsin
    10 Kasım 2020 • 22:45
    Meydana gelen kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimi sunarım.Asıl kazadan sonraki davranışın çok önemli olduğunu ifade etmek istiyorum.Ey insanlar iş işten geçmeden kendinize geliniz.Kendimizi tekrar gözden geçirmeliyiz.Neyi ne kadar yanlış yapıyoruz.Yahut neyi ne kadar doğru yapıyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.