VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT MEGAFONLA SESLENDİ

9 Kasım 2020

....................................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu Valisi Ahmet Ümit, korona virüs tedbirleri kapsamında Bolu Pazar yerinde denetim gerçekleştirdi. Vali Ümit, vatandaşlara megafonla seslenerek, “Unutmayalım ! Hiçbir tedbir ölümden daha kötü değildir. Tedbir her zaman sağlık getirir” dedi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında süren denetimler Vali Ümit önderliğinde Bolu Pazar yerinde gerçekleştirildi. Vali Ümit’e, Bolu İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever, Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan’da eşlik etti.

VATANDAŞLARA MEGAFONLA SESLENDİ

Korona virüs tedbirleri konusunda vatandaşları tekrar bilgilendiren Ümit, pazar alanında vatandaşlara megafonla seslenerek, “Devletin belirlediği tedbirlere harfiyen uyalım. Virüsü bu ülkeden, bu topraklardan kovabilmek için tedbir almamız lazım. Virüsün yayılması demek, üretimin, sağlığın zarar görmesi, insan yaşamının kalitesinin bozulması demek. En nihayetinde, Allah korusun, ölüm demek. Birçok vatandaşımızı kaybettik. Tedbirlere tam olarak uymamız gerekiyor. Tedbirlere uymak bizim görevimizdir. Unutmayalım ! Hiçbir tedbir ölümden daha kötü değildir. Tedbir her zaman sağlık getirir. Maske mesafe ve temizlik kurallarına sonuna kadar uyalım. Sizden ricamız kurallara uyarak tüm ekiplerimize yardımcı olmamız. Bu çerçevede, bu güne kadar Bolulular olarak çok güzel bir mücadele verdik ancak bundan sonra da pandemi süreci sonlanana kadar mücadelemize devam etmeliyiz. Hepinize sağlık afiyet diliyorum, kazancınız bol, bereketiniz daim, sağlığınız kaim olsun“ şeklinde konuştu. Pazar esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet eden Ümit, istek ve şikayetleri bir bir dinleyerek not aldırdı.

  • VALİ ÜMİT MEGAFONLA SESLENDİ
  • VALİ ÜMİT MEGAFONLA SESLENDİ
  • VALİ ÜMİT MEGAFONLA SESLENDİ
  • VALİ ÜMİT MEGAFONLA SESLENDİ
3 yorum yapılmış
  • Veli
    9 Kasım 2020 • 07:21
    Sayın valim okulları kapatın diken üstünde yaşamaktan yorulduk.
  • Muhsin
    10 Kasım 2020 • 00:07
    Çocuklar okulda çok mutlular.Maske.mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat ediyorlar.
  • Sabr
    10 Kasım 2020 • 12:04
    O kadar mutlu ve hersey iyiki öğretmenler ayrı karantinada veliler ayrı karantinada
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.