VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEV PROJENİN TEMELLERİ ATILIYOR

11 Kasım 2020

.....................................

Bolu Belediyesi tarafından, Belediye hizmet binası yanında bulunan alana yapılacak olan iş merkezinin temel atma töreni, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un katımlarıyla bugün saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

Göreve geldiği 31 Mart 2019 tarihinden itibaren yeni belediye binasının eksiklerini bir bir tamamlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye hizmet binasının yanında inşa edilecek olan dev projenin de startını verdi. Yıllar önce kazı alanı açılmış ve çukur halde şehrin meydanında duran alana yapılacak olan Bolu Belediyesi İş Merkezi‘nin temelleri atılıyor.

DEMOKRASİ MEYDANI'NIN AÇILIŞI YAPILACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un katımlarıyla 11 Kasım 2020 Çarşamba günü (bugün) Saat: 14.00’da gerçekleştirilecek olan temel atma töreninin ardından, yeni yüzüyle Bolu halkına hizmet vermeye başlayan Demokrasi Meydanı’nın da açılışı gerçekleştirilecek. Belediye İş Merkezi inşaatı da bittikten sonra Demokrasi Meydanı eski kötü görünümünden kurtulmuş ve modern bir şehir görünümüne kavuşmuş olacak.

  • DEV PROJENİN TEMELLERİ ATILIYOR
  • DEV PROJENİN TEMELLERİ ATILIYOR
  • DEV PROJENİN TEMELLERİ ATILIYOR
3 yorum yapılmış
  • Osman
    15 Kasım 2020 • 06:30
    Sozu edilen projein tam yerini cikaramadim.Nerede,neyin yaninda aciklayabilimisiniz?
  • dorucudavut
    11 Kasım 2020 • 00:01
    belediye ile yan bina arasından çarşıya girişin oraya kocaman ' tünel AVM ' yazmışlar..nedir bu AVM özentisi yazsanızsa bedesten çarşısı, tünel çarşı vs... hem yöresel geleneksel yazıyor hemde kapısında da avrupa özentisi kocaman AVM yazısı...yakışmamış
  • Yorum
    12 Kasım 2020 • 11:10
    AVM yabancı bir kelime değil alışveriş merkezinin kısaltması Sırf olumsuz yorum yapmak için sadece taslakta yer alan bir şeyi bahane edip olumsuz yorum yapmak, anlamsız...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.