VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YEDİGÖLLER’DE RENK CÜMBÜŞÜ

11 Kasım 2020

...............................

HABER:MUTLU YUCA

Bolu’da doğal güzellikleriyle ünlü Yedigöller Milli Parkında sonbahar aylarının gelmesiyle sararan yapraklar ve rengarenk ormanların oluşturduğu renk cümbüşü kartpostallık manzaralar oluşturdu.

Kent merkezine 38 kilometre uzaklıkta bulunan ormanlarla çevrili Yedigöller Milli Parkı, sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte tatilcilerin akınına uğruyor. Sonbahar aylarında milli parkı çevreleyen ormanlardaki renk cümbüşü kartpostallık görüntüler oluşturdu. Sarısından kahverengisine kadar doğanın her tonunu barındıran Yedigöller’de sonbahar renklerinin göllere yansıması eşsiz manzaralar yarattı. Tatilciler milli park içerisindeki Büyükgöl, Küçükgöl, Deringöl, İncegöl, Nazlıgöl, Sazlıgöl ve Seringöl’ün çevresinde bol bol fotoğraf çektiler. Bazı vatandaşlarda göllerin kenarına çadır kurup sosyal mesafe kurallarına uygun olarak kamp yaptılar.

Mangal ve ateş yakmanın yasak olduğu milli parkta tatilciler sararan yaprakların üzerindeki banklara oturarak pikniklerini yaptılar. Farklı kentlerden Yedigöller’e gelen fotoğraf tutkunları da sonbahar renklerinin yaşandığı milli parkta manzara fotoğrafları çektiler.

  • YEDİGÖLLER’DE RENK CÜMBÜŞÜ
  • YEDİGÖLLER’DE RENK CÜMBÜŞÜ
  • YEDİGÖLLER’DE RENK CÜMBÜŞÜ
  • YEDİGÖLLER’DE RENK CÜMBÜŞÜ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.