VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEKTAŞ'TAN KORONA VİRÜS AÇIKLAMASI

12 Kasım 2020

................................

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, bugün itibarıyla ildeki ceza infaz kurumlarındaki tutuklu ve hükümlülerde hiçbir pozitif vaka olmadığını bildirdi. Bektaş, ceza infaz kurumlarında bulaşın tutuklu ve hükümlülere sirayet etmemesi için her türlü tedbirin alındığını dile getirerek, "Bugün itibarıyla ceza infaz kurumlarımızda tutuklu ve hükümlülerimizde hiçbir pozitif vakamız yoktur. Bu da aldığımız tedbirlerin sonucu." dedi.

Bektaş, basın mensuplarına, yeni tipi koronavirüsün tüm dünyada ve ülkede hayatı etkilediğini söyledi. Salgınla ilgili her türlü tedbiri aldıklarını aktaran Bektaş, "Adliyemizde hijyen, dezenfektan sağlanması ve maske kullanımıyla ilgili hiçbir eksiğimiz söz konusu değil. Yaklaşık 2 haftadır da İl Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulaması yapılarak vatandaşlarımız adliyeye alınmakta." diye konuştu. Bektaş, ceza infaz kurumlarında bulaşın tutuklu ve hükümlülere sirayet etmemesi için her türlü tedbirin alındığını dile getirerek, "Ceza infaz kurumlarımızda maske, dezenfektan kullanımı ile hijyen tedbirleri de alındı. Bugün itibarıyla ceza infaz kurumlarımızda tutuklu ve hükümlülerimizde hiçbir pozitif vakamız yoktur. Bu da aldığımız tedbirlerin sonucu." dedi.

"KAZASIZ ŞEKİLDE ATLATACAĞIZ"

Sürecin rehavete kapılmadan devam ettirilmesi gerektiğini vurgulayan Bektaş, "Bu süreçte de büyük emek ve katkı sunan infaz koruma memurlarımız, cezaevi diğer personelimiz, idarecilerimiz büyük sorumluluk almakta. Kendi özel hayatlarından fedakarlık yaparak infaz kurumuna bu hastalığın, bulaşın yayılmaması için her türlü tedbiri uygulamaktadırlar. İnşallah bu süreci ceza infaz kurumlarımızda kazasız bir şekilde atlatacağız." ifadelerini kullandı. Bektaş, adliye ve denetimli serbestlik müdürlüğünde şu anda 1-2 vaka dışında pozitif vakanın olmadığını, bunların da mesai dışındaki bulaşlar olduğunu anlatarak, her türlü tedbiri aldıklarını ve bu süreci hep beraber atlatacaklarını sözlerine ekledi.

1 yorum yapılmış
  • Akn
    12 Kasım 2020 • 05:01
    Tabi tabi hastaneye gidip gelen mahkümü aya yakin garantinada bekletirseniz yazık o mahkumlara hastaneden geleni garantinası bitmesine 2 gun kala yanına tekrar hasta koyup zavallılarin garantinasinı bitirmiyolarmiş birde bun el atsin sayin savcimız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.