VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 18 KASIM ÇARŞAMBA

18 Kasım 2020

.......................

 

1-Seben İlçesi Korucuk Köyü halkından, Sadık GÜNER’in eşi, İlhan GÜNER ve Aynur ÖZEL’in anneleri;LÜTFİYE GÜNER hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 11:00 da Korucuk Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2-Sümer Mahallesi halkından, Ayşe ÖZARSLAN, Bahire YERLİKAYA, İlhan ACAR, Emine YURT, Merhum Ali ACAR’ın babaları, Feride ACAR’ın eşi;NECATİ ACAR hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 14:30 da Çıkınlar Mahallesi Sıra Evlerden alınarak, Sümer Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

3-Seben İlçesi Dedeler Köyü halkından, Merhume Durkadın İLHAN’ın eşi, Merhume Aysel ve Sinan İLHAN’ın babaları;NİYAZİ İLHAN hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 14:00 da Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

4-Elmalık Köyü halkından;UĞURTAN COP hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 11:45 de Elmalık Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

5-Salıbeyler Mahallesi halkından;HÜSEYİN ÖZKAN hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 13:30 da Salıbeyler Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

6-Çobankaya Köyü halkından;RASİM SAYİT hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 14:00 da Çobankaya Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

7-Göynük İlçesi halkından;NACİYE ÜNSAL hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün merkez mezarlığına defnedilecektir

8-Çorum İskilip İlçesi Çomu Köyü halkından;ZÜBEYDE ÖZEK hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Çomu Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.