VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE KONGRELER ERTELENDİ

23 Kasım 2020

........................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleye destek vermek için gelecek haftadan itibaren kongreleri ertelediklerini belirtmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Son zamanlarda vaka sayısının artması ve alınan tedbirlerin ardından etkinlik, kongre ve programların ertelendiği yönünde açıklamalar peş peşe geliyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren AK Parti kongrelerini erteleyeceklerini söyledi. Erdoğan; “Yeni kongre tarihlerimizi salgının seyrine göre belirleyeceğiz. Bu haftaki kongrelerimizi, hazırlıklarını önceden tamamladığımız için temizlik, maske, mesafe ve diğer tüm kurallara azami riayetle yerine getiriyoruz” dedi.

“İPTAL EDİLMEDİ, BİR SÜRE ARA VERİLDİ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, kongrelerin genel merkezin takvimi doğrultusunda belirleneceğinin altını çizerek; “Covid-19’dan dolayı süreçte sıkıntı yaşanmaması adına bugün itibariyle tarih verilen kongreler yapılmış oldu. Bundan sonrasında yapılacak olanlar iptal edilmedi, bir süre ara verildi. Artık bundan tekrar yine Genel Merkezin belirleyeceği takvim doğrultusunda kongre tarihleri belli olur. Ona göre de tekrar yol alınır” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.