VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

65 YAŞ ÜSTÜ VE 20 YAŞ ALTINA YENİ YASAK

30 Kasım 2020

..................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınına karşı alınan yeni tedbirleri kamuoyuyla paylaştı.

Salgının her geçen gün artış göstermekte olduğunu, ve bu yüzden getirilen kısıtlamalara harfiyen uyulması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarla ilgili getirilen yeni düzenlemeyi açıkladı.

65 YAŞ ÜSTÜ VE 20 YAŞ ALTINA TOPLU ULAŞIM KISITLAMASI

Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsün toplu taşıma araçlarında daha çok bulaştığını ifade ederek, "65 yaş üstü ve 20 yaş altı toplu taşıma araçlarını kullanamayacaklardır. Umumi Hıfzıssıhha Kurulları illerdeki taşıma hizmetlerinde salgının yayılmasına yol açan aksaklıkları gidermek için gereken tedbirleri alacaktır." dedi.

3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    30 Kasım 2020 • 10:29
    Zaten 3 saat izinleri var Toplu taşıma kullanmama ne demek Herkesin özel aracı veya taksiye verecek parası mı var Zaten zorunlu olmayanlar toplu taşımayı tercih etmiyor Ama 65 yaş üstü hiç mi hastaneye, bankaya vb gitmeyecek
  • Zeynep
    30 Kasım 2020 • 21:34
    Sayın Cumhurbaşkanımızın değerli eşi Emin’e Erdoğan hanımefendi toplum için sağlığımız için yaptıkları hizmetlere teşekkür ediyoruz Allah onlara zihin açıklığı ve sağlıklı ömürler versin
  • Erkan
    1 Aralık 2020 • 12:11
    ALLAH devletimize milletimize zeval vermesin şükürler olsun halimize ne şartlar altında Ülke yonetiyorsunuz sayın Cumhurbaşkanım Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin işinizde gücünüzde Rabbim size kolaylıklar versin bu millet bu devlet için saçınızı agarttiniz. Allah sizden razi olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.