VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR BÜYÜK FIRSAT KAÇIRDI

13 Aralık 2020

...................................

TFF 1. ligde son 3 maçta kazanarak ligde iyi bir çıkış yakalayan Beypiliç Boluspor evinde ağırladığı Bandırmaspor'a sahasında 1-0 mağlup olarak seriyi sonlandırdı.

Lige iyi başlayamamasına rağmen son 4 haftada aldığı 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplayan ve ateş hattının üstüne çıkmayı başaran Beypiliç Boluspor 14. hafta maçında Bandırmaspor'a mağlup olmaktan kurtulamadı. İlk yarısı golsüz sona eren maça Boluspor sahaya Orlando, Kerim, Fethi, Tugay, Burak Asan, Melih, Bekir, Araz, Mertan, Ali Keten, Aykut onbiri ile çıktı. Reha hoca Poepon ve Alican'ı kulübeye alırken, Burak Asan ve Mertan ilk onbirde sahaya çıktı. İlk devrede iki takımda etkili pozisyon bulamadı ve  takımlar soyunma odasına 0-0'lık sonuçla gitti. 

İkinci yarıda iki takımda ilk devreye göre daha çok gol pozisyonu bulurken, konuk ekip 83 dakikada Selçuk Alibaz'ın penaltıdan bulduğu golle mücadeleyi 1-0 kazanmasını bildi. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele Bandırmaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Boluspor 13 puanda kalırken, Bandırmaspor puanını 15 yaptı.  

  • BOLUSPOR BÜYÜK FIRSAT KAÇIRDI
  • BOLUSPOR BÜYÜK FIRSAT KAÇIRDI
  • BOLUSPOR BÜYÜK FIRSAT KAÇIRDI
3 yorum yapılmış
  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL
    13 Aralık 2020 • 05:28
    SERSERİ HERİFLER HİÇ OLMAZSA BERABERE KALIN.RAKİBİNİZE YENİLİYORSUNUZ.DÜŞMEYE MUSTAKSINIZ.
  • ahinbey
    13 Aralık 2020 • 06:12
    Hakem beleş penaltı verdi
  • yuksel14
    13 Aralık 2020 • 11:39
    kalecinin hatası üst üste hatalar yaptı.rakibin verilmeyen penaltısı vardı oda vasat bir takım bizden farkı yok.. iyi ileri uç golcülerimiz olsaydı bu iş biterdi..burat hasan-ali keten-mertcan-araz çok kötü..bunlarla bu lig bitmez..aykut devansta 10 numara..bu maçta alacağımız galibiyetle 6 umudu olurdu..rakibimize puan verdik.acil golcü va forvet arkası lazım..haftaya samsun bize fark atar.3 maç galibiyet hefesimiz kursağımızda kaldı..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.