VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖPEĞİ AV TÜFEĞİYLE VURDULAR

17 Ocak 2021

...................................

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde av tüfeğiyle vurularak yaralanan köpek, tedavi edilmek üzere veteriner kliniğine götürüldü. 

Pelitözü Mahallesi'nde yaşayan Seher Sarıbayır, 7 yaşındaki "Duman" isimli köpeğinin arka bacaklarında saçma yaraları olduğunu fark etti.  Yürümekte zorluk çeken yaralı hayvanı eve getiren Sarıbayır, Dost Hayvanları Koruma Derneğinden yardım istedi.  Dernek tarafından alınarak Bilecik Osmaneli'ndeki veteriner kliniğine götürülen köpeğin, av tüfeğiyle vurulduğu tespit edildi. Tedavi altına alınan yaralı köpek, iyileşmesinin ardından aileye teslim edilecek.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Dernek Başkanı Adem Gündüz, köpeğin vurulması üzerine ailenin kendilerinden yardım istediğini söyledi. Köpeği tedavi için veterinere götürdüklerini aktaran Gündüz, "Suç duyurusunda bulunacağız. Hayvanları vurup elini kolunu sallaya sallaya kimse dolaşamaz bu ülkede. Yasa var, bunların da suç olduğunu insanların öğrenmesi gerekiyor. Köpeği iyileştikten sonra aileye teslim edeceğiz." diye konuştu. Gözyaşlarını tutamayan Seher Sarıbayır da köpeğinin kimseye zararı olmadığını vurgulayarak, "Duman evimizi beklerdi. Ne istediler de tüfekle vurdular?" ifadesini kullandı.   Oğlu Serkan Sarıbayır ise köpeğin yaralı olduğunu komşularından öğrendiklerini belirterek, "Köpeğe gittik, baktık. Diğer köpeklerle dalaştı zannettik. Komşu, köpeğimizi tüfekle vurmuş. Hemen veterinere haber verdim, ağrı kesici yaptık. Jandarmaya da şikayetimizi yaptık." dedi.

Haber: AA

4 yorum yapılmış
  • Ksasaksas
    17 Ocak 2021 • 14:17
    inşallah aynısınıda ona yaparlar canı yanar bunu yapan vicdansızın
  • yuksel14
    17 Ocak 2021 • 23:36
    adamda haklı bu tür kişilere corona ve hastalık yanından geçmiyor..iyimser ve yardımseversen sessizsen tüm hastalıklar yanında ya çekersin yada ölürsün..hayat kötülerden yana...
  • BymTrq
    17 Ocak 2021 • 11:37
    Ulan ne istiyonuz şu hayvanlardan #INSAN Lardan daha vefalı bu hayvanlar onun çektiği acının daha beterini çekin a... kansizlari
  • Khalid
    18 Ocak 2021 • 12:13
    Asiri serbestiyetin getirdileri bu davranislar.Halk tarafindan bu cesit davranislara yanit verilmezse,bu gibi hadiselerin sonu gelmez.Sonumuz selametle saygilar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.