VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZDEMİR'DEN 'ANDIMIZ' AÇIKLAMASI

22 Ocak 2021

..........................................

Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, belediye önünde gerçekleştirilen etkinlikte andımızı yanlış okuduğu şeklinde çıkan haberler için "Andımız’ı yanlış okumadım, bir kelimeyi atladım. Kelimeyi atlamamın nedeni ise; benim ezberimdeki Andımız ile kağıtta yazan, 1997 yılında değiştirilmiş Andımız’ın farklı olması" dedi.

Başkan Yardımcısı Özdemir, "Adeta açık ararcasına yayınlanan bu video,özellikle kırpılarak “çok büyük bir yanlış yapıldı” algısı yaratılmaya çalışılmış.

YANLIŞ OKUMADIM, BİR KELİMEYİ ATLADIM

Andımız’ı yanlış okumadım, bir kelimeyi atladım. Kelimeyi atlamamın nedeni ise; benim ezberimdeki Andımız ile kağıtta yazan, 1997 yılında değiştirilmiş Andımız’ın farklı olması. Kürsüye okumadan çıktığım için ve o anda ezberimdeki ile kağıtta yazılanın aynı olmaması nedeniyle “yükselmek” kelimesini atladım.

BU VİDEODAN ASLA UTANMIYORUM

Bu videodan asla utanmıyorum. Asıl utanması gerekenler Türklüğümüzü bize unutturmaya çalışanlar ve buna ses çıkarmayıp benim üzerimden “boş yapanlar”dır. O gün ülkemizde sadece ve sadece Bolu Belediyesi’nde Andımız okundu. Ne mutlu bana" şeklinde konuştu.

5 yorum yapılmış
  • Bolulu
    22 Ocak 2021 • 06:12
    Ben 1980 doğumluyum.Bizim zamanımızda okutulan andımız ile şimdiki okutulan andımız da farklar var Rasim başkan doğru söylüyor.4-5 sene önce fark ettiğimde çok garipsemiştim.Rasim başkandan ve şahsından hiçbirkimsenin şüphesi yoktur.Yanındayız Rasim başkan.
  • Vatandas
    22 Ocak 2021 • 03:04
    Andimiz mahkeme kararina ragmen okullarda okutulmasi gerekirken hic okutulmuyor.Asıl utanması gerekenler Türklüğümüzü bize unutturmaya çalışanlardir.
  • KALFA
    22 Ocak 2021 • 03:23
    ADAM ASLANLAR GİBİ ÇIKMIŞ OKUMUŞ BUNDA UTANILACAK NE VARKİ SOĞUK HAVANIN ETKİSİYLEDE Bİ EKSİK OKUMA OLABİLİR..ESKİLERİN Bİ LAFI VARDIR BUNA DERLER KADI KIZINDA KUSUR ARAMA.
  • NemutluTrkmdiyenevediyebilene
    22 Ocak 2021 • 13:30
    Milliyetçilik Atatürk ilkesidir Andımız da yeminimizdir inşallah bir gün eskisi gibi bağıra okuyacak çocuklarımız
  • gecek
    24 Ocak 2021 • 00:43
    Halk vergi ödemekten fatura ödemekten bunalım geçirmeye evlerde eşler birbiri ile çekişmeye öğrenciler eğitim eşitsizliğinden zarar görmeye başlamış ,bunların tartıştığı konuya bak, tabi hepsinin keyfi yerinde tuzu kuru , tok açın halinden ne anlar, bütün siyasiler hepiniz aynısınız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.