VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR’DAN KALEYE TAKVİYE

30 Ocak 2021

.............................

HABER:Gülnihal KARATEKİN

Beypiliç Boluspor kaleye takviye yaptı. Panamalı kalecisi  Orlando Mosquera ile sözleşme yenilemeyen Boluspor Arnavutluk doğumlu Kaleci Gentian Selmani ile anlaşma sağladı.

Beypiliç Boluspor’un Panamalı kalecisi Orlando Mosquera, Boluspor’un yeni sözleşme teklifini kabul etmedi. Boluspor, Panamalı kaleciden kendisine kulüp bulmasını istedi. Kırmızı beyazlı ekip ise transferin bitimine sayılı günler kala Arnavutluk doğumlu Kaleci Gentian Selmani ile anlaşma sağladığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklama şöyle :
“Kulübümüz, Profesyonel Kaleci Gentian Selmani ile anlaşma sağladı.
Gentian Selmani'yi tanıyalım:
9 Mart 1998 Arnavutluk doğumlu olan Selmani, FK Partizani takımında futbola başladı. Daha sonra KF Laçi, KS Kastrioti ve Menemenspor takımlarında forma giydi. Arnavut kaleci ligin ilk yarısında Menemenspor forması ile 18 karşılaşmaya çıktı. Arnavutluk Milli futbolcusu olan Gentian Selmani, alt yaş gruplarında 21 kez görev alırken, 9 kez A Milli Takım kadrosunda yer aldı.”

  • BOLUSPOR’DAN KALEYE TAKVİYE
1 yorum yapılmış
  • Hayrovi
    30 Ocak 2021 • 10:38
    Bolu az nüfüs doğa gıda oksijen Harika olunca Bolu oyuncunun ilk tercihi Ancak bulunduğu yer tehlikeli önceki yönetimde de çok oyuncu geldi Ancak sahada yoktular inşallah yeniler sahaya yansır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.