VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNGÖR ADI O PARKTA YAŞATILACAK

2 Şubat 2021

...............................

Bolu’da geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Alpağutbey Mahallesi Muhtarı ve Kıbrıs Gazisi Kerim Güngör’ün ismi Alpağutbey Mahallesi’nde bulunan bir parka verilecek.

Alpağutbey Mahallesi Muhtarı ve Kıbrıs Gazisi Kerim Güngör geçtiğimiz günlerde bir süredir tedavi gördüğü Ankara’da hayatını kaybetmişti. Alpağutbey Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar ise Kerim Güngör’ün isminin Alpagutbey Mahallesi’nde bulunan bir parka verilmesi için Bolu Belediyesi’ne talepte bulundu. Kerim Güngör’ün isminin Alpağutbey Mahallesi’nde bulunan parka verilmesi konusu Bolu Belediye Meclisi şubat ayı birinci oturumunda oy birliği ile kabul edildi.

İSMİ O PARKTA YAŞATILACAK

Konuyla ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Alpağutbey Mahallesi Muhtarı Kerim Güngör uzun süredir tedavi görüyordu ve hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Mahalle halkı mahallelerinde bulunan parka Kerim Güngör’ün isminin verilmesi konusunda talepte bulundular. Kıbrıs Gazisi ve vefat eden muhtar Kerim Güngör’ün ismini biz Alpagutbey Mahallesi Emre Sokak’ta bulunan parka vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Takip Gazetesi

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.