VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU AŞILAMADA TÜRKİYE’DE ÜST SIRALARDA

18 Şubat 2021

...................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Türkiye’de 14 Ocak tarihinde eş zamanlı başlayan aşılama çalışmalarında Bolu’nun en iyi 4’üncü il olduğunu açıkladı.

Kentte koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Vali Ümit, “Bolu’da da valiliğimizin koordinesinde sağlık personelimiz başta olmak üzere kamu çalışanlarımızın cansiperane gayretleri, vatandaşlarımızın alınan tedbirlere sabırla uymaları neticesinde mücadelede en başarılı illerden birisi olduk. Gelinen noktada Bolu olarak ülkemizle eş zamanlı şekilde 14 Ocak 2021 tarihinden itibaren aşılama işlemlerini başlattık. Aşı uygulamasında da halen en iyi 4’ncü il pozisyonundayız. Bütün bunlara rağmen maalesef halen virüs salgını ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de var olmaya devam etmektedir. “ diye konuştu.

Vatandaşlara toplu etkinliklerle ilgili uyarılarda bulunan Vali Ümit, şunları söyledi:

“Hıfzıssıhha Meclisimizce alınan maske, mesafe, hijyen, toplu alanlarda bulunmama, HES uygulaması gibi kurallar başta olmak üzere nikah, cenaze vb. toplu etkinliklerle ilgili alınan tüm kararlara hep birlikte sabırla ve etkin şekilde uymamız, sorumluluklarımızı birlik beraberlik içinde sürdürmemiz gerekmektedir. Ben inanıyorum ki değerli Bolulu Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde koronavirüsle bundan sonraki süreçte çok daha başarılı bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz”

1 yorum yapılmış
  • Emekci
    18 Şubat 2021 • 04:38
    Aşı ve Filyasyon da görevli ekiplere birde mükafat olarak parkcezası yazılıp calışana ödetilmezse sevinecegiz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.