VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY VE GÜNER'DEN BOLU HALKINA DAVET

22 Şubat 2021

......................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve AK Parti Bolu İl Başkan Adayı Suat Güner; ortak bir basın açıklaması yayınlayarak tüm Bolu Halkını AK Parti 7. Olağan Bolu İl Kongresine davet ettiler.

AK Parti kongrelerinin bir değişim süreci olduğuna dikkat çeken AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 6 yıldır büyük bir onur ve gururla sürdürdüğü AK Parti Bolu İl Başkanlığı görevini 7. Olağan İl Kongresinde devredecek olmasının heyecanını yaşadığını ifade etti.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilmesi nedeniyle 7. Olağan İl Kongresinde aday olmayacağını ifade eden Doğanay, kongre sonrası İl Başkanı olacak olan Suat Güner ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan istişareler neticesinde AK Parti 7. Bolu Olağan İl Kongresinde İl Başkanı adayı olarak belirlenmesinin onuru ve gururunu yaşadığını belirten AK Parti Bolu İl Başkan Adayı Suat Güner de yaptığı açıklamada; “24 Şubat Çarşamba günü saat 12.30’da 17 Temmuz Kapalı Spor Salonunda (Pazaryeri yanı) yapılacak 7. Olağan İl Kongremize tüm Bolulu hemşehrilerimizi ve Partililerimizi bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferansla teşrif edeceğimiz kongremizin Bolu’muza ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

5 yorum yapılmış
  • brahimkymaz
    22 Şubat 2021 • 20:25
    Hayırlı olsun başarılar diliyorum
  • Garip
    22 Şubat 2021 • 21:09
    Bu vebali nasıl alıyorsunuz vaka sayıları artmış hâlâ atanmış il başkanı nı seçtirmek şov yapmak için halkı toplantıya davet ediyorsinuz insaf
  • Emekli
    23 Şubat 2021 • 10:08
    Önce ınsaf diyorum tüm esnaf inim inim inlerken bu işler nasıl bir şey...siz insanlarla dalgamı geçiyorsunuz.zaten atanmış biri var neden insanları riske sokuyorsunuz.
  • Mustafa
    23 Şubat 2021 • 16:36
    Vatandaşa korona yasakları varken size yok. Yazık yazık size
  • Hasan
    23 Şubat 2021 • 21:35
    Birde utanmadan bütün Bolulu vatandaşları toplantıya davet ediyorlar, bunlar nasıl bir insanlar, esnaflar, vatandaşlar pandemiden dolayı çalıştıtılmıyor dükkanlarını açamıyorlar işleri güçleri gösteriş, hava atmak,
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.