VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY’DAN ŞİİRLİ VEDA

24 Şubat 2021

............................

AK Parti Bolu İl Başkanı olarak 6 yıldır görev yapan Nurettin Doğanay,  bugün yapılan kongrede görevini partisinin genç isimlerinden Suat Güner’e devretti. Doğanay, konuşmasının sonunda okuduğu şiirle veda etti. 

2015 yılından bu yana görev yaptığı AK Parti İl Başkanlığı görevini partisinin 7’inci Olağan Kongresinde bırakan Doğanay, partililere seslendi. Görev süresi içerisinde partisinin hep yukarılarda olması için mücadele ettiğini vurgulayan Doğanay, “2015 yılında Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından şahsıma verilen emaneti inşallah bugün gönül rahatlığı içinde teslim edeceğim. Dün nasıl ki bu görev bana verildiğinde bir onur ve gurur yaşıyorsam, Allah’ım şahittir ki bu emaneti devredeceğim bugünde aynı gurur ve onuru yaşıyorum. Benim bu onuru ve gururu yaşamama vesile olan Rabbime hamd ediyorum. Beni bu göreve layık görerek, 6 yıl emanetini bana teslim eden Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Bugün şöyle 6 yılın kendi vicdanımda muhasebesini yaptığımda yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız oldu. Hatalarımız da oldu ama Rabbim şahittir ki hiçbir zaman Liderimizin davasına ihanet içinde olmadık. Tüm samimiyetimizle sizlerin desteğiyle AK Parti Bayrağını Bolu’da hep en yukarıda olması için mücadele ettik. “ diye konuştu.

BOLU’DA REKOR KIRDIK

İl başkanlığı görevi boyunca seçimlerde partisinin Bolu’da rekor kırdığının altını çizen Doğanay, şunları söyledi:

“AK Parti Bolu İl Başkanlığı Teşkilatını 1 Kasım seçimleri öncesi devir aldık. Hem 1 Kasım Genel seçimlerinde hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum oylamasında Bolu'da oy rekoru kırdık. Salonlara sığmayan Danışma Meclisleri yaptık. Amerika'nın kuklası o alçak, o şerefsiz Fetullah isimli şarlatanın hainlerinin darbe kalkışmasını televizyon başında ya da bodrumlarda saklanarak değil sokaklarda kefenimizi giyerek hep birlikte püskürttük. AK Parti Bolu Teşkilatlarında birlik ve beraberliği sağlayarak, sözde değil özde bir AK Parti Ailesi oluşturduk. Hayalden öteye gitmeyen mülkiyeti Partimize ait olan 5 katlı bir hizmet binası ve bir hizmet aracını partimize kazandırdık. Ve daha birçok çalışmayı sizlerin desteği ve sizlerden aldığımız güçle gerçekleştirdik. Tabi ki bu 6 yıllık süreçte yol kazaları da yaşadık. 
6 yıllık görev süremde bu emaneti; Rabbimin bana verdiği güçle içimde hep Allah korkusuyla; adam gibi, adilane, hakkıyla yapmak için elimden geleni yaptım. Allah’ıma şükürler olsun alnım ak geldiğim bu görevden başım dik bir vaziyette ayrılıyorum.”

Doğanay, konuşmasının sonunda okuduğu şiirle veda etti. 

Ve son olarak diyorum ki; ….
kaçınamazsınız
dalgalar sizi her yerde bulur
bir otel odasında
bir sokak köşesinde
kabre girseniz bile dalgalar sizi bulur
denizi gözlerime fırtınayı ellerime alarak ben gidiyorum
yatağından kopabilen
yorganını atabilen
dünyasını itebilen benimle gelsin
benimle gelsin inkılap
hayalin bittiği durak
ne ihtiras ne de firak
inkılap benimle gelsin
şimdi bütün görüntüleri terk ediyorum
hakkınızı helal edin
ben gidiyorum...

2 yorum yapılmış
  • Trk
    24 Şubat 2021 • 03:42
    Korana virüs diyorsunuz yaptığınız insanlık dışı millete yasak koy akp olunca yasak yok
  • BOLULU14
    25 Şubat 2021 • 03:08
    SANA KİMSE HAKKINI HELAL ETMEZ SEN ALLAH HESAP VERECEKSİN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.