VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALKAN ÇİFTİ BİRLİKTE HAYAT KURTARIYOR

14 Mart 2021

.......................................................

Bolu'nun Gerede ilçesinde 112 Acil Yardım İstasyonunda görev yapan yeni evli Fatih ve Tuğba Alkan çifti, hem işte hem de evde birbirlerine destek olarak zorlukları aşıyor.

Aynı lisede eğitim gören Fatih ve Tuğba Alkan, okul bittikten sonra aynı 112 Acil Yardım İstasyonu'nda görev yapmaya başladı. Birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulan çift, evlenmeye karar verdi. Salgın tedbirleri kapsamında yaklaşık 6 ay önce dünya evine giren Alkan çifti, ev ve iş ortamında birbirlerine destek olarak zorlukları birlikte göğüslüyor.

“DURMADAN YILMADAN ÇALIŞTIK, MUTLUYUZ”

Mesleklerinin zorlukları olduğuna değinen Fatih Alkan, "Birlikte çalışmak güzel. Tabii ki zor yanları da oluyor. Yeri geliyor nöbetlerimiz uyuyor, yeri geliyor uymuyor. Tabii bu da aile yaşantımızı ve sosyal hayatımızı ister istemez etkiliyor. Evliliğimiz pandemi dönemine denk geldiği için bayağı zorluk yaşadık. Durmadan, yılmadan çalıştık ama mutluyuz. İnşallah bu pandemi sürecinin de biteceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

“YEMEK YEMEDİK, DİNLENMEDİK”

Tuğba Alkan ise meslektaş olmanın zaman zaman zorlukları olduğunu, bunları birbirlerine destek vererek aştıklarını söyledi.

Alkan, "Örneğin ben nöbetten çıktığım zaman eşim nöbete giriyor. Bu da bizi ister istemez olumsuz etkileyebiliyor. Nöbetlerde, pandemi sürecince ambulanstan istasyona bile adım atamadığımız zamanlarımız oldu. Özellikle koruyucu ekipmanlarımızın içerisinde çalışmak gerçekten bizi çok zorladı. Biz anne ve babamızdan, ailemizden fedakarlık ederek bu mesleği pandemi süresince ilerletmeye çalıştık. Yemek yemedik, dinlenmedik. Vatandaşımızın sağlığı için çaba harcadık." 

1 yorum yapılmış
  • Kazimetin
    14 Mart 2021 • 10:16
    Teşekkür ederim fedakarlığınızaAllah korusun başarılar mutluluklar dilerim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.