VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DELİKANLILIK TARTIŞMASI BÜYÜYOR !

15 Mart 2021

................................


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın kendisine yönelik “Delikanlı olsun ismimi söylesin” şeklindeki sözlerine sert tepki göstererek, “Ben delikanlılık anlayışımı TBMM genel kuruluna yazdım. İsmini söylemedim çünkü ismi bilinmiyor. En son yaptığım ankette şunu gördüm. Maalesef milletvekillerimizin ikisinin de ismini bilemeyen vatandaş yüzde 52 oranında” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın hafta sonu parti teşkilatlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında Hisar Tepesi projesi üzerinden başlayan polemik yeni bir boyuta taşındı. Aydın, Hisar Tepesi projesi için yaptığı açıklamalarda ismini kullanmayan Özcan’a “Delikanlı olsun ismimi söylesin” diyerek cevap verdi. Belediye meclis salonunda basın toplantısı düzenleyen Özcan, Aydın’a sert sözlerle karşılık vererek, “Kadın milletvekili diye bahsetmiştim. Orada ‘Delikanlı olsun ismimi söylesin’ diyor. Ben delikanlılık anlayışımı TBMM genel kuruluna yazdım. İsmini söylemedim çünkü ismi bilinmiyor. En son yaptığım ankette şunu gördüm. Maalesef milletvekillerimizin ikisinin de ismini bilemeyen vatandaş yüzde 52 oranında. Biz milletvekiliydik. Hakkını yemeyeyim, Ali Ercoşkun bey de milletvekiliydi. Bizim zamanında yapılan anketlerde milletvekillerinin tanınma oranı yüzde 80 ve üzerinde çıkıyordu. Ama bir tanesi 10 yıldır milletvekili bir tanesi 3 yıldır milletvekili. Tanınırlık oranları yüzde 50’ye bile ulaşmamış olması beni bir Bolulu bir vatandaş olarak her şeyden önce üzüyor. Kadın milletvekili diye söyleyeyim de oradan halk kim olduğunu anlasın” şeklinde konuştu. 
Başkan Özcan, Hisar Tepesi Projesi’nin Arzu Aydın tarafından engellendiği iddialarını yineleyerek “Evet Hisar Tepesi projesini engelleyen AK Partili kadın milletvekili Sayın Arzu Aydın hanımefendidir. İsmen de söylüyorum. Kimse benim delikanlılığımı sorgulamasın. Neymiş bazı teknik sorunlar varmış. Neymiş zaten Alaaddin Bey zamanında hazırlanmış proje. İnsan bu kadar bilgisiz olmaz. Bir, proje benim zamanımda hazırlandı. İki, bu proje önce anıtlar kurulundan geçti. Arkasından Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı tarafından onaylandı. Bir senedir buraya bu çalışmayı yapabilmek için bakan yardımcısının onayını bekliyoruz. Yer Kültür Bakanlığının olduğu için. Sayın bakan yardımcısı yılbaşından hemen önce beni aradı ve ‘Sayın başkan hakkını helal et. Özür diliyorum. Haklıydınız projenin doğru zaten bakanlığımız onaylamış uygulama izninde bazı eksiklikler var. Bu eksiklikleri tamamladık’ dedi. Bende kendisine teşekkür ettim. Aradan geçen 3 buçuk ay boyunca bakan yardımcısı utancından benim telefonlarıma çıkmıyor. Çünkü verecek cevabı yok. Çünkü birileri bunu engelliyor. Burası AK Partinin karşısında bir yer. Bolu’nun girişi buranın yeşillenmesi ile aydınlatılmasında kimin ne zararı olabilir?  Bunu çok merak ediyorum” diye konuştu.

  • DELİKANLILIK TARTIŞMASI BÜYÜYOR !
  • DELİKANLILIK TARTIŞMASI BÜYÜYOR !
  • DELİKANLILIK TARTIŞMASI BÜYÜYOR !
5 yorum yapılmış
  • Cle
    15 Mart 2021 • 07:28
    Helal olsun. Gerçekten helal olsun ne işlerle uğraşıyoruz.
  • figen
    15 Mart 2021 • 23:19
    Tanju Bey siz işinize bakın sürülerle uğraşmayın, anca size çıkar sesi boşverin
  • mehmetylmaz
    16 Mart 2021 • 05:55
    Ali Ercoşkunun tırnağı olamazlar.
  • Hakhukuk
    17 Mart 2021 • 00:26
    Sayın başkan polemik yapmayın. Algi yapmayın noromaji yapmayın.keske aday gösterilip Alaaddin yılmaz seçilseydi. O yanındaki dalkavuklari temizlerdi belediyeyi yönetimine geçeli den nasıl ıcraat yaptiniz hep algı kafa karisikligi
  • dost
    17 Mart 2021 • 10:54
    cok tanininca iyi mi oluyor yoksa iyi bir seyler yapilincami iyi oluyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.