VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KANADA'DA EĞİTİM ALDI BOLU'DA GÜZELLİK SALONU AÇTI

7 Nisan 2021

...................................

Kanada’da aldığı eğitimlerinin ardından geldiği Bolu’da güzellik merkezi açan Fatma Bilir, koronavirüse karşı işyerinde her türlü önlemi alırken müşterilerine sunduğu hizmetle de beğeni topluyor. Bolu’da en iyi diyot lazer cihazının sadece kendilerinde bulunduğunu vurgulayan Bilir, “Bizim hedefimiz buradan müşterileri memnun ederek göndermek. İstedikleri işlemin başarısını vererek göndermek. Bu olmazsa olmaz hedefimiz” dedi.

Tabaklar Mahallesi Börekçiler Sokak üzerinde 4 yıldır hizmet veren Altın Güzellik Salonu müşterilerine sunduğu birbirinden farklı hizmetlerle dikkat çekiyor. Cilt bakımından ameliyatsız yüz germe işlemine kadar kadınlara güzellik hizmeti veren Altın Güzellik Salonunun sahibi Fatma Bilir, Kanada’da aldığı eğitimlerin ardından Bolu’ya gelerek işyerini açtığını belirterek, pandemi döneminde de her türlü önlemi aldıklarını söyledi. İşyerindeki odaların her gün dezenfekte edildiğini anlatan Bilir, “Odalar, lavabolar dezenfekte ediliyor. Gelen müşterilerimizin ateş ölçümü yapılıyor. Randevu ile müşteri kabul ediyoruz. HES kodu güzellik salonlarında 3 haftadır zorunlu ama biz 6-7 aydır kullanıyoruz. Riskli çıkan, karantinadayken gelen kapıdan gönderdiğiniz çok kişi oldu. Lazer cihazı ya da cilt bakım cihazı olsun manikürde kullandığımız aletler dezenfektan cihazımız ile temizleniyor. Lazer epilasyon ve cilt bakım cihazlarımızda zefiran ve alkolle temizleniyor. Bu çok önemli, çünkü bu cihazlar tenden tene değiyor. Müşteriye asla maskeyi çıkarttırmayız. Bir öksürük olsun ya da grip olduğunu sezdiğimizde müşterimizi kesinlikle içeri almıyoruz. Bizim belirli bir kotamız var ve müşterilerimizi sırayla alıyoruz. En fazla aynı anda 4-5 kişi alıyoruz. Arka arkaya insanlar görüşmeye geliyor mecbur kapıda bekletmek zorunda kalıyoruz.” diye konuştu.

BOLU’DA DİYOT LAZER CİHAZI SADECE BİZDE VAR

Bilir, güzellik salonlarında bulunan diyot lazer cihazının Bolu’da sadece kendilerinde olduğunun altını çizerek, verdikleri hizmetleri anlattı:

“Türkiye genelinde olmazsa olmaz en iyi diyot lazer bizde mevcut. Toplamda 8 seans veriyoruz kesin garanti. Bizde bulunan cihazda şu anda Bolu'da hiç kimsede yok. Has ve asılı diyot tamamen kıl kökü bitimlidir ve kalıcı sonuçtur. İpek kirpik, keratinli kirpik, lifting, dudak renklendirme, dipliner, kaş, cilt bakımı, hydrafacial, ameliyatsız yüz germe, protez tırnak, manikür pedikür, el ayak bakımı, saç mezoterapi, gençlik iksiri, altın oran ile kaş alımı var. Kısacası ne ararsanız var. Müşteriye doğru sonucu verip müşteriyi buradan her zaman memnun göndermek çok önemli. Bizim hedefimiz buradan müşterilerimizi memnun bir şekilde göndermek. İstedikleri işlemin başarısını sağlayarak göndermek. Bu olmazsa olmaz hedefimiz. Biz asla garanti veremediğimiz işin arkasında durmayız. Eğitimlerimin bir çoğu Kanada'dan. Bu çok büyük bir etken. Çünkü yurtdışında aldığın eğitimle Türkiye'de aldığın eğitim arasında dağlar kadar fark var. Zaten işinizin ehlisiniz, ustasısınız denmesi çok önemli. Büşra Hanım’da işinde çok uzman bir isim. Niyetimiz Bolu’da markalaşmak. Dört senede bunu başardık devamı gelecek.”

  • KANADA'DA EĞİTİM ALDI BOLU'DA GÜZELLİK SALONU AÇTI
  • KANADA'DA EĞİTİM ALDI BOLU'DA GÜZELLİK SALONU AÇTI
  • KANADA'DA EĞİTİM ALDI BOLU'DA GÜZELLİK SALONU AÇTI
  • KANADA'DA EĞİTİM ALDI BOLU'DA GÜZELLİK SALONU AÇTI
  • KANADA'DA EĞİTİM ALDI BOLU'DA GÜZELLİK SALONU AÇTI
  • KANADA'DA EĞİTİM ALDI BOLU'DA GÜZELLİK SALONU AÇTI
  • KANADA'DA EĞİTİM ALDI BOLU'DA GÜZELLİK SALONU AÇTI
  • KANADA'DA EĞİTİM ALDI BOLU'DA GÜZELLİK SALONU AÇTI
  • KANADA'DA EĞİTİM ALDI BOLU'DA GÜZELLİK SALONU AÇTI
  • KANADA'DA EĞİTİM ALDI BOLU'DA GÜZELLİK SALONU AÇTI
4 yorum yapılmış
  • Kelmer
    7 Nisan 2021 • 10:04
    Bolu havası gıdası doğal yaşamı insanın yüzüne yansıyor sadece sportif aktiviteler ile geliştirilmesi gerekiyor spor salonların açılmasını destekliyorum
  • emingndz
    7 Nisan 2021 • 12:39
    işlerinde başarılar bolunun en naif işletmelerinden biri memnuniyet esaslı olması en önemlisi..
  • Nesama
    8 Nisan 2021 • 12:45
    Kadınların görüntüsüne verdiği önem arttıkça zeka oranı düsüyor. Kendini gelistirmekten aciz canlılar oluyor. Keşke bunu yapana kadar kadınları gelistirecek bir sey yapsaymiş. Güzellik geçici. Akıl bakidir.
  • Gereksizparatuzayerler
    8 Nisan 2021 • 12:49
    Güzel olmak için saatlerini ayırıp paralarını dökerler artık. Ne hoş. Ama nedense bu estetige önem verenler gittikçe daha cirkin oluyor. YÜzdeki makyaj gidince cıkıyor ortaya. Eskilerde nur diye bir sey varmıs. Doğal estetik ve makyaj buydu. Masrafsız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.