VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜNLÜ ŞOVMENE BOLU’DAN BÜYÜK JEST

8 Nisan 2021

..............................................................

CHP’li Bolu Belediye Meclis Üyesi Cevat Çatladı, Bolu’da doğduğu evin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak komşularına selam gönderen ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün adının dünyaya geldiği sokağa verilmesi için önerge verecek.

Babasının polis olarak görev yaptığı 1969 yılında Bolu’da doğan ünlü şovmen, sosyal medya hesabından çocukluk günlerini geçirdiği Karamanlı Mahallesi Şen Sokak üzerindeki evin fotoğraflarını paylaşarak komşularına da selam gönderiyor. Öztürk’ün paylaştığı çocukluk yıllarında anne ve babasıyla çekilen siyah beyaz fotoğrafları da büyük beğeni topladı. Mahalle sakinleri de paylaşımın altına yorumlar yazarak ünlü şovmene ve ailesine selam gönderiyorlar. Öztürk’ün annesinin de kente gelerek eski komşularıyla görüşerek hasret giderdiği öğrenildi.

"BEYAZI ÖZTÜRK'Ü BOLULU OLARAK GÖRÜYORUM"

CHP’li Çatladı, Bolu’yu özlemle anan Öztürk’ün adının doğduğu sokağa verilmesi için belediye meclisine önerge vermeye hazırlanıyor. Çatladı’nın vereceğinin önergenin belediye meclisinde kabul edilip edilmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. Ünlü şovmeni Bolulu olarak gördüğünü belirten Çatladı, “Beyazıt Öztürk tüm Türkiye’nin hayranı olduğu ve çok sevdiği bir isim. Sosyal medya paylaşımlarında da Bolu’da doğduğuna ilişkin paylaşımlar yapıyor. Her fırsatta kentimizin tanıtımını yapan Öztürk’ün adının doğduğu sokağa verilmesi için belediye meclisine önerge vereceğim” dedi.

Kaynak: Bolu Gazetesi  -Caner Güngör

5 yorum yapılmış
  • Serkankavi
    8 Nisan 2021 • 13:42
    Ne faydası var Bolu'ya saçma
  • Sokakismi
    8 Nisan 2021 • 14:45
    Tabaklar mahallesi şahin sokak yanlış içerik
  • Garipbirkyl
    8 Nisan 2021 • 22:32
    Cevat Bey daha önemli işlerle uğraş
  • aziye
    8 Nisan 2021 • 22:44
    Beyazıt Öztürk Bolu halkı tarafından sevilen saygı duyulan biri ayrıca babasının halkımıza olan hizmetinden dolayı da Aile olarak kentimizde sempatik hale gelmişlerdir her şeyi hak ediyorlar
  • Livane
    8 Nisan 2021 • 23:12
    Adamın paşası. Artvinlidir hemşerimdir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.