VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS EKİPLERİNDEN KARANTİNADAKİ ÇOCUĞA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

9 Nisan 2021

..........................................................

Bolu'da polis ekipleri, ailesiyle izolasyonda olduğu için evinden çıkamayan 10 yaşındaki Berkay Cançelik'e doğum günü sürprizi yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi bünyesinde görev yapan polis ekipleri, yeni tip koronavirüs  tedbirleri kapsamında görevlerini sürdürürken, karantina ve izolasyonda bulunan vatandaşları kontrol ediyor.

KÜÇÜK ÇOCUK BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI

Ekipler, temaslı oldukları için evlerinden çıkmaması gereken bir aileyi de denetlemek için gittikleri evde yaşayan Cançelik ailesinin çocuklarının doğum günü olduğunu öğrendi. Evden çıkamayan çocuğa sürpriz yapmak isteyen polis ekipleri, pasta alarak eve geldi. Karşısında ellerinde pasta olan polis ağabeylerini gören çocuk, büyük mutluluk yaşadı. Cançelik ailesi, polis ekiplerine sürpriz için teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından sürpriz doğum günü kutlamasına ilişkin yapılan paylaşımda, "Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce tüm önlemler alınarak, evde izolasyona tabi ailemizin pandemi tedbirlerine uyup uymadığı kontrol edilmiş, ailenin küçük oğlu Berkay'ın doğum günü kutlanmıştır." ifadesine yer verildi.

1 yorum yapılmış
  • PilavcKazm
    11 Nisan 2021 • 03:05
    Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutluyorum cumartesi bir kanalda onları izledin hüner ve becerilerine hayran kaldım çok düzgün ve muntazam konuştular sanki yıllarca proğramda varmış gibi süper konuşmalar yaptılar tebrik ediyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.