VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

METEOROLOJİ'DEN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA

18 Nisan 2021

.....................................

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre 24 kenti etkisi altına almasını beklediği toz taşınımı bu gece başlayacak. Bu kentlerin arasında Bolu’da yer alıyor.

Sahra Çölü'nden gelen toz taşınımı sebebiyle görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde bozulma ve çamur şeklinde yağış öngörülüyor. Peş peşe açıklama yapan valilikler ve meteoroloji, vatandaşları tedbirli ve dikkatli olmaları hususunda uyardı. Bolu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Eskişehir, Kütahya, Aydın, Denizli, Muğla, Uşak, İzmir, Manisa, Düzce, Karabük, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop ve Ankara için öngörülen Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı sebebiyle uyarı yapıldı.

“BU GECEDEN YARIN AKŞAMA KADAR SÜRECEK”

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, "Bu gece saatlerinden yarın akşam saatlerine kadar Ege, Marmara'nın güney ve doğusu ile Batı Karadeniz'de Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı görüleceğinden görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde bozulma yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.