VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖRÜŞE GELEN ÇOCUKLAR ARTIK DAHA MUTLU

21 Nisan 2021

...............................

Bolu’da T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna hükümlü ve tutuklu yakınlarının açık görüşe gelen çocukları için oyun alanı oluşturuldu. Cezaevine gelen çocuklar açık görüş sırasında oyun parkında birbirinden farklı oyuncaklarla oynayarak neşeli zaman geçirebilecek.

Hükümlü ve tutukluların aileleri ile bir araya geldiği açık ziyaretlere gelen çocuklar için Adalet Bakanlığı ile Türk Kızılay’ı arasında ‘Mutluluk Her Yerde’ projesi kapsamında işbirliği protokolü hazırlandı. Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş’ın onayıyla T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun açık ziyaret alanında oyun alanı oluşturuldu. Oyun alanı Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ile İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Muhammed Nur Öğün, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Taner Laçin, cezaevi müdürleri ile Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı’nın katıldığı törenle hizmete girdi.

ÇOCUKLARIN İYİ VAKİT GEÇİRMELERİ HEDEFLENİYOR

Proje ile ceza infaz kurumlarında bulunan yakınlarını ziyarete gelen çocukların ruh ve beden sağlıklarının korunması, psikososyal gelişimlerinin desteklenebilmesi, topluma uyum süreçlerinde destek olunabilmesi ile aile ilişkilerinin güçlendirilerek çocukların ceza infaz kurumlarında geçirdikleri sürenin eğlenceli ve verimli geçirmesi hedefleniyor. Cezaevine yakınlarını görmeye gelen çocuklar kaydırak, oyun bankı, masa, sandalye takımı, pelüş ve plastik oyuncaklar, zıpzıp toplar, boyama kitaplarının bulunduğu oyun alanında neşeli dakikalar geçirebilecek

  • GÖRÜŞE GELEN ÇOCUKLAR ARTIK DAHA MUTLU
  • GÖRÜŞE GELEN ÇOCUKLAR ARTIK DAHA MUTLU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.