VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARZU AYDIN'DAN ÖZCAN'A ÇAĞRI...

21 Nisan 2021

........................

Haber: Eda GÖK

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile geçtiğimiz günlerde ulusal medyada hakkındaki yolsuzluk iddiaları ile ilgili haberler çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a acilen açıklama çağrısında bulundu. Aydın, “Ayı heykeli dikmek gibi komik konularda dahi anında cevap vermeyi tercih eden Tanju Özcan’ın Bolulu hemşerilerimizin haklarının korunup korunmadığını şeffaf bir şekilde öğrenmeleri için, Bolu halkının bunu hak ettiğini düşündüğümüz için bende acilen bir açıklama yapmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan hakkında belediyede yolsuzluk yapıldığına ilişkin ulusal medyada çıkan haberlerle ilgili AK Partili Arzu Aydın, sosyal medya hesabından iki dakikalık video ile açıklamalarda bulundu.

“AÇIKLAMA YAPMASINI BEKLİYORUZ”

Başkan Özcan’ı hakkındaki iddialarla ilgili açıklamaya yapmaya davet eden Aydın, “Birkaç gündür ulusal basında Bolu Belediyesindeki yolsuzlukları bizlerde sizler gibi takip etmekteyiz. CHP’li Bolu Belediye Başkanı konuyla ilgili açıklama yapmaktan özellikle kaçınıyor. Konuşmamakta ısrar etmektedir. Bizleri yakından takip eden vatandaşlarımız bilirler. Başkanın özellikle bizimle ilgili söylemlerinden sonra cevap vermemizin hemen ertesi günü sabahın ilk saatlerinde açıklama yapmayı adet edinmiştir. Ancak gördüğümüz bütün bu uygulamaya rağmen her nedense ulusal basında çıkan bu açıklamalara ve iddialara rağmen belediye başkanı kamuoyunu bilgilendirmemekte ısrar etmektedir. Ayı heykeli dikmek gibi komik konularda dahi anında cevap vermeyi tercih eden Tanju Özcan’ın Bolulu hemşerilerimizin haklarının korunup korunmadığını şeffaf bir şekilde öğrenmeleri için, Bolu halkının bunu hak ettiğini düşündüğümüz için bende acilen bir açıklama yapmasını bekliyorum” diye konuştu.

İDDİALAR ŞU ŞEKİLDE

Bolu Belediyesi'nde İçişleri Bakanlığı mülkiye müfettişinin Nisan başından bu yana inceleme yaptığı öğrenildi. İnceleme özellikle belediyenin ruhsatsız şekilde işlettiği kum ve mıcır ocağına yoğunlaştı. Kaçak faaliyet yürütülen ocakta elde edilen kum ve mıcırın, belediye iştiraki Bolu’yu Seviyorum A.Ş. üzerinden oluşturulan bayiliklerce piyasaya satıldığı iddia ediliyor.

6 yorum yapılmış
  • DErdoan
    21 Nisan 2021 • 06:28
    Müfettiş incelemesi bitmeden açıklama yapması doğrumu? Laf ola
  • Adalet
    21 Nisan 2021 • 07:42
    Önceden Abant tv de mehmet altun ve imdat arslanın programı vardı.Bolu belediyesinin olan parke tasi üreten yerde kum mıcır işini kac kamyon kum mucur nereye gitti diye sordu gazeteci imdat arslan belgeleriyle kamuoyu aydınlatmak ertesi gun programa simdiki belediye başkanı o zaman milletvekiliydi mehmet altun la beraber katıldı.simdiki başkan ımdat arslanın kum mucur konuşmasını söylerken gulecegini tutamıyordu.
  • Hakhukuk
    21 Nisan 2021 • 08:07
    Aladdin yılmaz doneminde içişleri bakanlığı mulki müfettişleri kac tane soruşturma açtı belediye ye Adam ankara ya gidip gelmekten firsat bulamadi belediyeyi yönetmege.meclis üyeleri yolsuzluk yaptı mahkemeye belediyenin başı olduğu için fatura a.yilmaza cikiyor. Bir soz var yiğidi oĺdur hakkını ver
  • Bolulu
    21 Nisan 2021 • 13:19
    İnceleme bitsin Tanju başkan konuşacaktır merak etme.
  • Erol
    21 Nisan 2021 • 13:58
    Avukat hanım sızden bı rıcam var 128 mılyardan bı haberınız varmı kımler almıs bu parayı bıde dezenfaktanlar sızde ucuzmus lutfen bıraz bolu halkına verınde temızlenelım barı sonra tanju beyı arastırırız hwp beraber olurmu
  • Adaletinbumudnya
    21 Nisan 2021 • 23:15
    Sene olmuş 2021 1940 ların Kaldırımları var.Asfalt medeniyetir.Uzun süre gider ama kaldırım 3 senede bir yenile kim kazanıyor acaba sadece sesli düşünüyorum kendi fikrim yanilabilirim.Bir bildikleri vardır elbet açıklama bekliyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.