VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA KUMARCILARIN YENİ TAKTİĞİ

22 Nisan 2021

..................................................

Bolu'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek kumar oynadıkları gerekçesiyle 6 kişiye para cezası uygulandı. Baskın yapılan evdeki şüpheliler geçen gün kentte düzenlenen kumar operasyonuna benzer şekilde iskambil kağıtlarını camdan atarak kurtulmaya çalıştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Karaçayır Mahallesi'nde bir evde kumar oynandığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri tarafından eve düzenlenen operasyonda 4 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı. Karşılarında bir anda polisi gören şüpheliler iskambil kağıtlarını camdan çatı arasına attı. Geçtiğimiz gün Bolu’da düzenlenen kumar operasyonunda da polise yakalanan kumarcılar iskambil kağıtlarını camdan apartman boşluğuna atmıştı.

İkamet sahibi ve kumarı organize edenlerin de aralarında bulunduğu 6 kişiye salgın tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle toplam 10 bin lira cezası kesildi. Ayrıca ev sahibi ve kumarı organize eden 2 kişi hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem yapıldı. Para ve iskambil kağıtlarına el konuldu.

 

4 yorum yapılmış
  • sagduyu
    22 Nisan 2021 • 02:28
    bu ne pervasızlık ne hadsizlk arkadaş...
  • smail
    22 Nisan 2021 • 02:35
    20 yıl kahve de çalıştım kumar dönmeyen mekan Yok evi aç bırakmayı bırak ailesini zorla kötü yola düşürenlere şahit oldum benim hayatım zaten mantar oldu kahveler kapatılması toplum yararına olur
  • PilavcKazm
    22 Nisan 2021 • 23:21
    2 unsur çok önemli sağlık ve boş vakit kahve ve kumarhane ye çevrilen yerler bu 2 unsuru bozan mekanlardır Mübarek Ramazan günlerinizin hayırlı olması dileğiyle cumanız mübarek olsun Allah bu işe yaramaz insanları ıslah etsin
  • Cadde14
    24 Nisan 2021 • 10:43
    Valla bu virüs çıkalı çoluk çocuk baba yüzü gördü kumarhaneler ve kahvehaneler kapanali
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.