VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİLİK DUYURDU "30 GÜN DAHA YASAK"

22 Nisan 2021

.....................................................

İl Emniyet Müdürlüğü, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Bolu’nun merkez cadde ve sokaklarında gösteri, eylem gibi toplanmaların 30 gün daha yasaklandığını duyurdu.

Bolu’da koronavirüs ile mücadele kapsamında Bolu’nun merkez cadde ve sokaklarında eylem, gösteri, broşür dağıtma gibi etkinlikler ve toplanmalar Bolu Valiliği tarafından yasaklandı. Yapılan duyuruda İzzet Baysal Caddesi, Cumhurşyet Caddesi gibi kentin işlek caddelerinde geçtiğimiz günlerde uzatılan etkinlik yasaklarının 30 gün daha yasaklandığı vurgulandı.

 

"30 GÜN SÜREYLE YASAKLANMIŞTIR"

Yapılan duyuruda, “ Bolu genelinde polis ve jandarma sorumluluk bölgeleri dâhil kamu düzeni ve sağlığını tehlikeye düşürmeyen Valilik ve Kaymakamlıklarca düzenlenmesi uygun görülen kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenecek etkinlikler hariç olmak üzere, İlimizdeki Meydan, Cadde, Sokak, Yol, Park gibi tüm Umuma açık alanlarda, açık hava toplantıları, gösteri yürüyüşleri, oturma eylemi, protesto eylemi, yürüyüş ve toplanmalar, basın açıklaması, stant açma, imza kampanyası, anma toplantısı, anma töreni düzenleme, ticari kimliği bulunan tüzel kişiliklerinin ticari faaliyetleri hariç olmak üzere el ilanı, bildiri, broşür dağıtma, afiş asma, poster asma, sticker yapıştırma vb. türdeki her türlü eylem etkinliklerin, 21.04.2021 günü saat:12.00’den 20.05.2021 günü saat: 12.00’ye kadar 30 gün süre ile yasaklandı” ifadeleri yer aldı.

4 yorum yapılmış
  • YASSAK
    22 Nisan 2021 • 09:16
    Sanki insanlar Gösteri ve Eylem yapabiliyorlar da şimdi yasaklaması kaldı. Millet sabah evime polisler gelir gözaltına alır diye internetten eleştiri bile yapamıyor yazık ülkeye!
  • MustafaGl
    22 Nisan 2021 • 17:47
    Silivri soğuktur bu mevsimde... biraz daha beklemek lazım havaların düzeleceği günü
  • Kongrelerbittitabi
    23 Nisan 2021 • 05:49
    Aynı tavrı bundan önce kongreler yapılınca neden göstermediniz acaba gücünüz gariban vatandaşa yetiyor tabi... vakaları en fazla sebep olan kongrelere ceza yazıldı mı acaba halen milleti uyutuyorlar korona bahane adaletsiz yönetim şahane kanunu çıkaranların kanuna uymaması kadar saçma bir şey var mı acaba bu dünyada
  • Bolu14
    24 Nisan 2021 • 03:21
    Eyyy insanoğlu Dünyanın düzeni bozulmuş maalesef... Hangi görüş elirse gelsin insanlar bozulmuş... Hayatını Haramla kuranların sayısı bini geçmiş... Alattinden Memnun olmadık Hani Tanju ne yapıyor.. Eskişehire gitsin vizyon Görsün.. Ne ÜNV ye Tramvay Nede Çakmaklar yolundaki biiket mezarlık iata duvarı yenilenebilir... Bize vatanı için Menfaatlerini görmeyen samimi hizmet eden İDARECİLER. Gerekiyor.. Filmin Sonuna Bakacağız.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.