VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"NUTUK HER ZAMAN ELİNİZDE OLSUN"

23 Nisan 2021

......................................................

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Baysal, yaptırdığı okullarda çocuklara Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ilerlemeleri için nutuk dağıttıklarından bahsederek “Sevgili çocuklar, en önemli servetimiz ve umut kaynağımız olan sizlerin bayramında, mutluluğunuza ortak olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız” dedi.

Bolu’nun önemli değerlerinden olan İzzet Baysal’ın yeğeni ve İzzet Baysal Vakfı Başkanı olan Ahmet Baysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara ve gençlere seslendi.

“SİZLER EN ÖNEMLİ SERVETİMİZSİNİZ”

Baysal, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı korona virüs salgını nedeniyle çocuklarımız evlerinde geçiriyor. Onlar Atatürk çocukları. Nutuk her zaman ellerinde olsun. Yaptırdığımız okullarda nutuk hediye ettik. Türk gençliği Atatürk’ün yolunda. Atatürk’ün muasır medeniyetler yolunda da ilerlemeye devam edecek. Sevgili çocuklar, en önemli servetimiz ve umut kaynağımız olan sizlerin bayramında, mutluluğunuza ortak olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Çocuklarımız ve gençlerimiz İzzet Baysal’ı da unutmasınlar. Hayırlar devam edecek bilsinler. Hepsine sevgilerimi saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • TalatBaysal
    23 Nisan 2021 • 10:32
    Teşekkürler ediyorum. Saygı değer başkanım. TC.Devletinin kurucusunun nutkunun tam da dağıtılması gerektiği bir dağıtılması. Büyük bir bilgelik ve ahde vefa gerektirir. Bu asalet, bu vizyon bu ufuk sizlerde ziyedesi ile mevcut. Büyük önderin düşünceleri ve bu düşüncelere sahip çıkanlar artarak mahşere kadar devam eder. İnşallah. Saygı değer başkanımAhmetbey sizlere. Minnettarız. Saygılarımızı sevgilerimizi hürmetlerimizi arz ediyoruz.Rabbim sizlere sağl
  • lhan
    23 Nisan 2021 • 15:17
    Ahmet amcam rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ellerin den öperim bolumuza yaptığınız herşey için minnettarım rabbim razı olsun hepiniz den de
  • brahimbasar
    25 Nisan 2021 • 09:00
    Allahın kelamı,kitabı ve sözünden daha üstün bir yol gösterici varmı Kuzgölcüklü Ahmet amca.Kurana,Allaha sığınınki doğru yolu bulasınız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.