VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDULAR

27 Nisan 2021

.............................................

Vaka sayılarının hızla artışı sonrası arttırılan koronavirüs tedbirleri ve uygulanacak olan tam kapanma öncesinde Bolu’dan ayrılmak isteyen vatandaşlar otogarda, seyahat izin belgesi almak isteyen vatandaşlar ise Bolu Valiliği önünde kuyruklar oluşturdu. İzin belgesi almak için Bolu Valiliği önünde bekleyen kalabalığa Polis ekipleri eşlik ederek sosyal mesafe konusunda uyardı.

İçişleri Bakanlığı, 29 Nisan Perşembe günü başlayıp 17 Mayıs Pazartesi sabah saat 05.00’te sona erecek olan 3 haftalık kapanma yapılacağını açıkladı. Açıklamada Sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların şehirlerarası seyahatine zorunlu haller dışında izin verilmeyeceği öğrenilince vatandaşlar yolculuk için otogarları doldurdu. Vatandaşların ilgisi nedeniyle otobüs firmalarında yoğunluk yaşandı.

VALİLİK ÖNÜNDE TOPLANDILAR

Seyahat belgesi olmayan vatandaşlar ise izin almak için valilik önünde toplandı. Seyahat izin belgesi olmayanlara uçak, tren, gemi veya otobüs gibi toplu ulaşım araçlarında bilet kesilmeyeceği açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehirlerarası seyahat kısıtlaması olacağını duyurmasının akabinde sabah saatlerinden itibaren Bolu Valiliği önünde seyahat izin belgesi almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Şehirlerarası seyahat yasağında özel araçları ile seyahat etmek isteyen vatandaşlar, Bolu Valiliği’nden izin belgesi alarak seyahat edebilecekler.

Kaynak: Köroğlu 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.