VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN YAPILACAKLARI ANLATTI

4 Mayıs 2021

.....................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Karaköy ve Paşaköy Mahallelerimizde incelemelerde bulunduk. İnşallah bu yıl ve önümüzde ki yıl yapacağımız çalışmalar ile Karaköy ve Paşaköy Mahallelerimizde büyük bir değişim yaşanacak” dedi.

Başkan Tanju Özcan, mahalle muhtarları ile sık sık gerçekleştirdiği toplantıların ardından sorunları ve planlamaları yerinde görmek için başlattığı inceleme gezilerine devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz ve daire müdürlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen gezilere bugün ilk olarak Karaköy Mahallesi’nden başlayan Özcan, mahalle muhtarı Fatih Mülayim ile birlikte tüm mahalleyi gezdi.

“BU YIL MAHALLELERDE BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANACAK”

Başkan Özcan, Karaköy Mahallesi’nin ardından inceleme gezilerine Paşaköy Mahallesi’nde devam etti. Paşaköy Mahallesi Muhtarı İsmail Çimen ile birlikte mahalleyi sokak sokak dolaşan Özcan, “Bugün Karaköy ve Paşaköy Mahallelerimizde incelemelerde bulunduk. Bu iki mahallemizde köyden mahalleye geçen bölgelerden ve bu sebeple bazı eksiklikleri tabi ki var. İki muhtarımızda genç ve dinamik muhtarlar. Mahalleleri ile ilgili, sorunları bilen, çözüm önerilerini bilen muhtarlar. İki mahallemizi de sokak sokak, cadde cadde dolaştık ve bizlerde yerinde gördük. İnşallah bu yıl ve önümüzde ki yıl yapacağımız çalışmalar ile Karaköy ve Paşaköy Mahallelerimizde büyük bir değişim yaşanacak” ifadelerini kullandı.

  • BAŞKAN ÖZCAN YAPILACAKLARI ANLATTI
  • BAŞKAN ÖZCAN YAPILACAKLARI ANLATTI
3 yorum yapılmış
  • hoca
    4 Mayıs 2021 • 05:42
    aynı değişim küçükberk mahallesindede yaşanacakmı önümüzdeki yüz sene içerisinde acaba tanju özcan beyefendi..
  • Dede
    4 Mayıs 2021 • 09:19
    Alaattin yılmaz in üç kuruş uğruna Karaçayır Mahallesi halkına bela ettiği go Kart pistini istemiyoruz.Modern bir kentte böyle insan sağlığını bozan iş yerleri dışarda olmalı ve hiç yakışmıyor.Baskanımızdan goo kart pistinin uzaklaştırılmasını istiyoruz.
  • geredelikazm
    5 Mayıs 2021 • 22:18
    Baskanım elinizi cebinize koymussunuz dikkat edin sorusturma acilmasin :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.