VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA ERGİNER MAÇI DEĞERLENDİRDİ

7 Mayıs 2021

..........................

Eskişehirspor’u 3-0 yenen Beypiliç Boluspor’da teknik direktörü Reha Kemal Erginer, genel anlamda iyi bir sezon geçirdiklerini ve sezonu 3 puanla kapattıklarını söyledi.

Boluspor - Eskişehirspor maçının ardından Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer: “Genel anlamda başarılı bir sezon geçirdik” diye konuştu.

Spor Toto 1. Lig’in son haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Eskişehirspor karşılaşması ev sahibi takımın 3-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonunda Reha Erginer açıklamalarda bulundu.

Mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “İyi oynadığımız bir maç. Oyunun ve topun hâkimiydik. Skor da bizim lehimize bitti. Kötü bir iç saha performansımız vardı. Ligin son maçı da olsa bunu da sonlandırdığımız için bir nebze de olsa mutluyuz. 7’inci hafta 2 puanla göreve başladım burada. 42 puanla ligi bitirdik. 18’inci sıradaydık Eskişehirspor’un altında. Bu pandemi sürecine ve kulüplerin genel ekonomik sıkıntılarına bakarsak oldukça başarılı bir sezon geçti diyebilirim. Bu konuşmalarım bir kesim tarafından eleştirilecektir. Başından beri her şeyin eleştirildiği gibi. Küçük bir kesim de olsa her şeyden memnuniyetsiz, her şeyi eleştiri üzerine kuran var. Onların amacı üzüm yemek olmadı. Onların amacı her zaman bağcıyı dövmek ama anlamadıkları şey bu kulüp onların kulübü. Böyle davranarak hem kulübe zarar veriyorlar hem de kulübün marka değerini düşürüyorlar. Genel anlamda başarılı bir sezon geçirdik. Bu maçı kazanarak 3 puanla ligi noktaladık. Mutluyuz” şeklinde konuştu.

5 yorum yapılmış
  • NihatErcan
    8 Mayıs 2021 • 01:53
    Reha Hoca'ya katılıyorum. Bu sene vasat bir kadro ile mücadele ettik, yönetim sene başındaki hedefini öncelikli olarak ekonomik düzlüğe çıkmak olarak açıklamıştı. İnşallah bu anlamda yol alınmıştır. Sezon başı transferleri fiyasko olmasına rağmen devre arası transferleri gayet başarılı oldu. Eğer devre arası gelenler ve pynatılmaya başlanılanlar sezon başında ilk 11'de olabilseydi (Selmani, Kasongo, Çeçenoğlu, Papa, Muhammed, Arda) bugün çok far
  • Gerede
    7 Mayıs 2021 • 13:13
    30. Otuz transfer yap likde zor bela kal ne o basariliyim diyo. Vay be...!
  • Bolu
    7 Mayıs 2021 • 13:34
    Hele şükür masallar bitti.
  • Taraftar
    8 Mayıs 2021 • 01:57
    Neyin başarısından bahsediyorsun senin futbol bilgin bu kadar senin çalıştırdığın takım paçayı zor kurtardı.sen neden bahsediyorsun hâle gazetelerde demeç yapmaktasin lig bitti barbaros beyle ekibimle bavulunuzu toplayın gidin
  • Bolusporlu
    8 Mayıs 2021 • 02:05
    Hocamızın söyledikleri doğru. Bu ekonomik koşullarda takımı orta sıralarda tutmak, iyi de olmasa başarılı sayılır. Gelecek sezon için aynı teknik kadro ve genç futbolcularla lige devam edip sürpriz yapabiliriz. Tebrikler hocam.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.