VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖLEN BABANIN DUYGULANDIRAN VASİYETİ

24 Mayıs 2021

................................................

Bolu'da geçen yıl koronavirüs nedeniyle vefat eden 81 yaşındaki Recep Coşkun'un otomobili, vasiyeti üzerine oğlu tarafından Türk Kızılay'a bağışlandı.

İzzet Baysal Mahallesi'nde yaşayan Recep Coşkun, 23 Temmuz 2020'de koronavirüse yakalanması sonucu hastanede tedavi altına alındı. Sağlık durumu kötüye gidince refakatçi oğlunu yanına çağıran Coşkun, kıymetli eşyalarını kardeşleri arasında paylaştırmasını, 2012 model otomobilini de Türk Kızılay'a bağışlamasını vasiyet etti. Babası kısa süre sonra vefat eden Coşkun, yasal sürecin tamamlanmasının ardından Türk Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı ile iletişime geçerek aracı ekiplere teslim etti.

“ARACIMI KIZILAY'A BAĞIŞLA OĞLUM”

Hasan Coşkun, Babasının tedavi sırasında kötüleştiğini ve bu durumdan derin üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Yaşça büyük olduğum için beni yanına çağırdı. Kardeşlerim için 'Oğlum, kıymetli eşyalarımdan şunu şuna ver, şunu şuna ver.' dedi. Ben de babamın söylediklerini kardeşlerime verdim. Araç için tekrar yanına çağırdı. 'Aracımı Kızılay'a bağışla oğlum.' dedi. Tabii o anlar, bizim için zor anlardı. Araç çok temiz, kullanılmadı pek. Rahmetli babam, gözü gibi bakardı aracına. Babamın vasiyetini evlatları olarak yerine getirdik. İnşallah bundan sonra bu araç Bolu halkına, Kızılay'a, insanlığa güzel hizmet verecek. Babama ve anneme hayır olarak geri dönecektir. Öyle ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

“SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Türk Kızılay Bolu Şube Başkanı Kınacı da düşüncesinden dolayı özellikle Recep Coşkun'a müteşekkir olduklarını dile getirdi. Salgın döneminde ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve sıcak yemek dağıtımları ile şehit aileleri, yetim ve engellilere yönelik yardımlarının devam ettiğini bildiren Kınacı, aracın bu hayır işlerinde kullanılacağını bildirdi.

Kınacı, "Ailemize, Türkiye ve dünyada Kızılay'a bağış yapmaları için bütün hayırseverlere örnek oldukları için son derece müteşekkiriz. İnşallah Recep amcamızın amel defteri kapanmayacak. Allah hepsinden razı olsun, sonsuz teşekkürler" ifadesini kullandı.

  • ÖLEN BABANIN DUYGULANDIRAN VASİYETİ
  • ÖLEN BABANIN DUYGULANDIRAN VASİYETİ
  • ÖLEN BABANIN DUYGULANDIRAN VASİYETİ
  • ÖLEN BABANIN DUYGULANDIRAN VASİYETİ
4 yorum yapılmış
  • HSEYN3
    24 Mayıs 2021 • 08:40
    Nur icinde yatın,annem babam
  • CemilToprak
    24 Mayıs 2021 • 09:58
    Teşekkür ederim Hasan abi
  • Muhsin
    25 Mayıs 2021 • 01:34
    Türk Kızılay Bolu Şubesine yapılan bu güzel bağışın hayırlı olmasını Cenab-Allah'tan niyaz ederim.Recep ÇOŞKUN ağabeyimize Allah'tan rahmet,geride kalan eş,dost ve akrabalarına sabırlar vermesini niyaz edeim.Toplumumuzda bu güzel örneklerin yaygınlaşarak çoğalmasını temenni ederim.
  • YILMAZAYDIN
    25 Mayıs 2021 • 23:08
    Allah gani gani rahmet eylesin inşallah. Duygulanmamak elde değil.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.