VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA PTT SOYAN ŞAHIS TUTUKLANDI

21 Haziran 2021

.................................

Bolu’da Gölyüzü PTT şubesinde yaşanan soygunun ardından yüklü miktar parayla yakalanan ve başka bir şubenin güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen şüpheli, adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Gölyüzü Mahallesi Dere Sokak'ta bulunan PTT Gölyüzü şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah PTT şubesine gelen bir müşteri, kapının açık olduğunu farketti. İçeride kimsenin olmadığını gören kişiler, hırsızlık şüphesiyle durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ve Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi. Banka yetkilileriyle birlikte yapılan incelemelerde bankamatikten 150 bin lira, kasadan ise 20 bin lira olmak üzere toplam 170 bin lira çalındığı tespit edildi. Ekipler, zanlının bulunması için güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

“TUTUKLANDI”

Yapılan incelemeler sonrası şüphelinin, PTT’nin başka bir şubesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan U.I. olduğu anlaşıldı. U.I., yüklü miktar parayla birlikte bir evde yakalandı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 yorum yapılmış
  • Pikau
    21 Haziran 2021 • 06:41
    Muammer hocam senin oğlun neden bu hallere düştü sen neredesin açıklama yaptı..
  • Halk
    22 Haziran 2021 • 05:05
    Profiline baktım baştan aşağı malum parti paylaşımı. Ayrıca gençlik kolları üyesiymiş. ee büyükleri ne yaparsa gençleri de o yoldan yürüyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.