VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUSTAFA VARANK BOLU'YA GELİYOR

1 Temmuz 2021

........................................................................

Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşecek fabrika açılışı için, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2 Temmuz Cuma, Bolu’nun Gerede ilçesine gelecek.

Sağlık, gıda, ilaç endüstrilerine yenilenebilir gıda jelatini ve kolajen hidrolizad üretim faaliyetlerini yürüten şirket, Bolu’nun Gerede ilçesinde yeni bir fabrikayı hizmete alacak. Avrupa’nın en büyük jelatin üretim kapasitesine sahip olacak fabrika Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde açılacak. 2 Temmuz Cuma günü, Gerede’de gerçekleşecek fabrika açılışına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katılacak.

2 yorum yapılmış
  • Damlaztrkakmak
    1 Temmuz 2021 • 05:35
    Merhaba, şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Bu arada şirket kuruluşumuzu bildirmek isterim. DMS Endüstri Ambalaj Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İzzet Baysal Sanayi Sitesinde 2021 yılında kurulmuştur. Ana faaliyet konumuz Atlet Kesim Rulo Poşet yapan makinelerin üretimidir. Tabi ki özel üretim makineler için de tasarım & otomasyon & yazılım & üretim hizmeti veriyoruz. Umarım Bolu'muza istihdam yaratan uzun ömürlü bir firma olabiliriz. www.dmsconverting.com
  • Vatanda
    2 Temmuz 2021 • 01:30
    Unutmayın birgün gelecek düzce gibi olcaz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.