VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN ÖĞRENCİLERE DUYURU

2 Temmuz 2021

......................................................

Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı 1. Oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleşen oturumda konular tek tek ele alındı. Öğrenciler ile ilgili alınan yeni bir kararı açıklayan Başkan Özcan, “Birinci ikametini Bolu’ya aldırmayanlara indirimli öğrenci kartı vermeyeceğiz” dedi. 

Haber: Eda GÖK

Bolu Belediye Meclisi toplantısında konuşan Başkan Tanju Özcan, Bolu’da okuyan öğrenciler ile ilgili yeni bir karar alındığını dile getirerek öğrencilerin ikametgahlarını Bolu’ya almaları konusunda ısrarcı olacaklarını belirtti. Özcan bu durumun maddi bir getirisi olduğundan Bolu için önemli olduğunu da açıklamasına ekledi.

İKAMETİNİ ALMAYANLARA ÖĞRENCİ KARTI YOK

Özcan, “Biliyorsunuz ki buraya çok sayıda öğrencimiz gelecek. Ancak bu öğrencilerimizin ikametgahlarını Bolu’ya almak istiyoruz. Çünkü biliyorsunuz İl Bank kişi başına bir ücret ödüyor. Alt yapısından üst yapısından faydalandığın bir şehre katkı da vermen gerekiyor. Birinci ikametini Bolu’ya aldırmayanlara indirimli öğrenci kartı vermeyeceğiz. Bu aslında eski dönemde başlayan bir projeydi” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • Yldz
    2 Temmuz 2021 • 07:20
    Birinci ikametini Bolu'ya aldırmayanlara indirimli öğrenci kartı vermeyeceğiz. Bu aslında eski dönemde başlayan bir projeydi" CÜMLELERİNDEKİ ESKİ DÖNEM İBARESİ NE ANLAMA GELİYOR. TANJU BAŞKAN ESKİ ESKİ ESKİ DİYEREK KENDİNİ ESKİTTİN. YENİLERE GEÇME ZAMANI GELMEDİ Mİ.
  • Aydn
    2 Temmuz 2021 • 23:00
    Alattininin yolundan gidersen sonunda aynı olur...mecburen kaydını getirenler sana seçimde cevabını verir...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.