VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“BOLU’YU KOYUNCULUK MERKEZİ YAPACAĞIZ”

2 Temmuz 2021

.................................................

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’yu koyunculuk merkezi yapmayı hedeflediklerini vurgulayarak, “Ziraat Bankası’nda bir koyunculuk projemiz var. İki yıl ödemesiz, 7 yıl vadeli ve sıfır faizli kredi temini. Bununla ilgili şu an Bolu’nun bütün ilçelerinde 450 başvuru var” dedi.

Bolu’nun Seben ilçesinde incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Seben Orman İşletme Müdürlüğü Taşlı Yayla Orman Deposu’nda bölgede tarım ve ormancılık yapan çiftçilerle bir araya geldi. Gerede’de açılışı yapılan fabrikanın ardından Seben’e geçen Metin, bölgede incelemelerde bulunarak ilçede tarımsal alanda yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Metin’in üreticilerle bir araya geldiği toplantıya Seben Kaymakamı Süleyman Bakan, Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak ve Tarım İl Müdürü İzzet Murat katıldı. 

450 BAŞVURU VAR

Bolu’yu hayvancılığı geliştirmek için hayata geçirilecek yeni projelerini açıklayan Metin, “Bolu’da bizim Ziraat Bankası’nda bir koyunculuk projemiz var. İki yıl ödemesiz, 7 yıl vadeli ve sıfır faizli kredi temini. Bununla ilgili şu an Bolu’nun bütün ilçelerinde 450 başvuru var. Bu başvuruların tamamını karşılayacak bu projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Hazırlıklar bitti son aşaması kaldı. Bolu’yu koyunculuk merkezi yapacağız” diye konuştu.

  • “BOLU’YU KOYUNCULUK MERKEZİ YAPACAĞIZ”
  • “BOLU’YU KOYUNCULUK MERKEZİ YAPACAĞIZ”
  • “BOLU’YU KOYUNCULUK MERKEZİ YAPACAĞIZ”
  • “BOLU’YU KOYUNCULUK MERKEZİ YAPACAĞIZ”
1 yorum yapılmış
  • Garipbirkyl
    2 Temmuz 2021 • 11:05
    Sayın Bakan size ya yanlış bilgi veriliyor yada siz yanlış söylüyorsunuz Bolu 'nun meraları koyunculu yapmak için yeterli değil yeterli Mera olmadan koyunculuktan para kazanılmaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.