VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DÖVÜP ORMANDA ÖLÜME TERK ETMİŞLER..

21 Temmuz 2021

...................................................................

Bolu'da geçtiğimiz gün gece saatlerinde para çekeceğini söyleyerek evinden çıkarak kayıplara karışan Oğuz Şay, Çakmaklar mevkiinde darp edilmiş şekilde bulundu.

İşyerindeki bir arkadaşının çektiği krediye kefil olduğu öğrenilen 30 yaşındaki Şey, önceki gün gece saatlerinde ailesine para çekeceğini söyleyerek evden ayrıldı. Borcunu ödemeyen arkadaşıyla görüşeceği de öğrenilen Şay, evinden çıktıktan sonra geri dönmedi. Yakınlarının endişeli bekleyişinin sürdüğü zamanlarda Şay, Çakmaklar mevkiinde darp edilmiş şekilde bulundu.

ARANIYORLAR

112 acil ekipleri tarafından hastanede ilk tedavisi yapılan Şay, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü ekipleri Şay'ı dövüp ormanlık alana bırakanları bulmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

4 yorum yapılmış
  • Bolulu
    21 Temmuz 2021 • 06:22
    Teksas mı burası.Adalet yerini bulacaktır.
  • Metin
    21 Temmuz 2021 • 06:28
    Borç ver kefil ol suçlu yine sen ol o yüzden bir ise kalkarken kırk defa düşüneceksin hagi demirdeyiz önüne gelene kefil olunmaz allahtan ölümle sonuçlanmamş medyada takip ediyordum bu haberi kurtulduğuna sevindim suçlular cezasız kalmasin inşallah
  • Lavin
    21 Temmuz 2021 • 07:41
    Oğuz'u eskiden tanırım ensesine vur ağzındaki lokmayı al bi çocuk kimseye zararı olmaz herkes bi Sedat Peker kesildi zaten madyacılık oynuyorlar elleriniz kırılsın inşallah eşine ve ailesine büyük geçmiş olsun
  • Bolulu
    22 Temmuz 2021 • 05:03
    Artık delikanlilik falan kalmamış insanlar ne hallere geldiler adamı ölüme bırakmışlar para için Allah bilir kaç kişi yaptılar bu işi Allah herkesi ıslah etsin devir günden güne kötüye gidiyor..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.