VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ORMANLARDA SIKI DENETİM

30 Temmuz 2021

.....................................................................

Ege ve Akdeniz’de orman yangınları devam ederken ormanlarla kaplı Bolu’da polis ve jandarma ekipleri denetimlerini artırdı. Güvenlik güçleri orman yangınlarına karşı alarma geçerken ormanlık alanlar sürekli ekipler tarafından denetim altında tutulacak.

Yüzde 65’i ormanlarla kaplı Bolu’da meydana gelebilecek orman yangınlarına karşı polis ve jandarma ekipleri alarma geçti. Güvenlik güçleri ormanların yoğun olduğu bölgelerde denetimlerini artırdı. Polis ekipleri kent merkezine yakın ormanlık alanlarda devriye atarak kontrollerini sürdürürken jandarma ekipleri de olası orman yangınlarının önüne geçebilmek için bölgelerindeki kontrollerini sıklaştırdı.

KİŞİLERE DİKKAT EDİLECEK

Denetimler kapsamında ekipler tarafından kent merkezindeki ağaçlık alanlar ve ormanlarda şüpheli görünen kişilerin GBT sorguları yapılacak. Jandarma ekipleri kentteki mesire ve piknik alanları ile orman içlerinde mangal yakmak isteyen kişilere yönelik de kontrollerini artıracak. Mesire alanlarında belirlenen yerlerde mangal yapılmasına izin verilirken bunun dışındaki alanlarda ateş yakmak yasaklandı.

3 yorum yapılmış
  • VATANDARIZA
    30 Temmuz 2021 • 04:18
    TAM ZAMANINDA VE YERİNDE BİR KARAR
  • ZeynelAbidin
    30 Temmuz 2021 • 14:17
    Yagmurlar yagana kadar mesire yerleride dahil olmak uzere butun orman sahalari cok siki denetlenmeli,kesim yapanlar yaylacilarada tembihlemeli.
  • Engin61
    31 Temmuz 2021 • 08:21
    Bu denetim ve yasaklar anlamlı ve zamanında karar amcak burda kolluk kuvvetlerinden ziyade vadantaşa daha çok iş düşüyor herkes gözünü kulağını dört açmalı ve şüpheli durum gördüğünde güvenlik güçlerine bilgi vermeli rabbim bütün kötülüklerden milletimizi muhafaza etsin inşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.